Een mooi verhaal

Een mooi verhaal

We hebben iets moois te vertellen.

14 april 2020

Een samenwerking met Microsoft en CLM advies. Gezamenlijk gaan we zorgorganisaties helpen de zorg te verlenen die nu in het gedrang komt. Dit doen we door o.a. beeldbellen volledig geïntegreerd in HiX aan te bieden.

Je begrijpt het al, Microsoft en CLM advies zijn goed in het technische gedeelte. Wij hebben de ervaring op de werkvloer. Zo weten we hoe we techniek een zachte landing moeten geven bij de zorgverleners.

Doordat de aandacht momenteel gericht is op het bezweren van de COVID-19 crisis gaan veel reguliere doktersbezoeken niet door. Zo ontstaat een stuwmeer aan zorg dat grote gevolgen kan hebben voor de patiënten en de druk op zorgverleners.

Veel zorginstellingen starten daarom met beeldbellen. Ons samenwerkingsverband biedt een geïntegreerde oplossing met Microsoft Teams vanuit HiX. Daarnaast helpen we organisaties om het goede van de versnelde innovatie te bewaren en verder uit te bouwen. Zodat we straks sterker uit de crisis komen.

Meer weten, zoek contact via info@kinase.nl

samenwerking microsoft

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Interview Dagmar

Naast haar werk als verslavingsarts is ze betrokken bij diverse ICT projecten in de zorg.

Lees meer
Scheepsbel

Bij KINASE luiden we een oude scheepsbel als er iemand bij komt.

Lees meer
Tijmen Hommes in het Parool

Onlangs heb ik mijn opleiding tot medisch specialist beëindigd. Na vier jaar studie, twee jaar coschappen, vier jaar ­promotieonderzoek en...

Lees meer