Het juiste middel

Het juiste middel

Meer interactie tussen de farmacie en de werkvloer, daar is behoefte aan. Wij vormen graag de brug tussen beide partijen. Wij geloven namelijk dat ieder een belangrijke rol te spelen heeft. Alleen samen komen we verder.

Hoe die interactie het beste kan plaatsvinden, is van oudsher onderwerp van discussie en is verder op scherp gezet door de polarisering van afgelopen jaren. De doorgeschoten sponsoring en het traditionele doktersbezoek hebben hun langste tijd gehad. Er is behoefte aan nieuwe modellen om beide werelden te verenigen. Wij vormen de ideale sparringpartner om die modellen te ontwikkelen en te implementeren.

We kennen de werkvloer en werken volgens dezelfde ethische principes, maar zijn progressiever en meer oplossingsgericht dan veel van onze vakgenoten. Doordat we denken in kansen, hebben we samen met onze partners vernieuwende trajecten kunnen opzetten. De truc daarin is het vinden van een gemeenschappelijk doel: betere behandeling voor de patiënt.

jeanne small

Of het nu gaat om een "value based healthcare" project waarbij we de beroepsvereniging, patiëntenvereniging en farmaceut samen laten werken. Of om een traject waarbij we de kennis van de farmaceut over de behandeling van een bepaald ziektebeeld inzetten om huisartsen te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Wij denken graag mee en spelen een rol in de uitvoering. Doordat onze consultants dikwijls een achtergrond in de wetenschap hebben, deinzen we daarnaast niet terug voor een CGR toetsing, een niet-WMO verklaring of zelfs een volledige METC aanvraag.  

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op