Customized consultancy

Customized consultancy

Naast standaarddiensten levert KINASE ook
consultancy op maat voor specifieke vraagstukken van opdrachtgevers.

Hierin beperken wij ons niet tot de curatieve sector. Ook in de care, GGZ en eerstelijn adviseren wij. Doordat de zorgconsultants van KINASE zelf uit de zorg komen, spreken zij de taal en vinden met hun medische achtergrond een naadloze aansluiting bij degenen die zij adviseren. Hierbij brengen we de vraag van de opdrachtgever in kaart en komen hiervoor met een passend antwoord. Alle opdrachten worden in het hele team besproken om zo vanuit diverse invalshoeken met een oplossing op maat te komen. Onze zorgconsultants zijn flexibel inzetbaar: full-time, op projectbasis of voor een dag per week.

Voor meer informatie zie de cases hieronder.

DeloitteNewLogo

Verbeteren van de inhoud van een EPD

Vanuit KINASE werkten we als medisch adviseurs samen met Deloitte aan een ICT-project voor een groep samenwerkende ziekenhuizen. Hierbij was de vraag van de opdrachtgever te ondersteunen bij het verbinden en vertalen van de doelstellingen van standaard content naar de medisch specialist en de inhoudelijke kwaliteit verhogen.
Bekijk case
logo umc

Procesoptimalisatie bij de afdeling bijzondere tandheelkunde en kaakchirurgie van het UMC Utrecht

De afdeling bijzondere tandheelkunde en kaakchirurgie van het UMCU heeft recent moderne apparatuur (3D-printers en intra-oraal camera’s) aangeschaft.
Bekijk case
VGZ SAP transparant

Zorginhoudelijk adviseren bij de ontwikkeling van een nieuwe medicatiemodule

Voor de Vereniging van SAP gebruikende ziekenhuizen is KINASE betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw elektronisch voorschrijf-, toedien- en apothekerssysteem.
Bekijk case
radb 2

Registratie aan de bron

Het programma Registratie aan de bron van de NFU/Nictiz is in het leven geroepen om patiëntgegevens eenmalig en eenduidig vast te leggen voor meervoudig gebruik. Om een dergelijk werkwijze te implementeren zullen zorgverleners anders moeten leren werken en zich bewust moeten worden van hun functie in de keten.
Bekijk case
CWZ 3

Opzetten en geven van trainingen voor EPD-implementatie

KINASE is betrokken bij de implementatie van HiX in het Canisius Wilhelmina ziekenhuis te Nijmegen door twee consultants in te zetten voor het ontwikkelen en geven van HiX trainingen.
Bekijk case