Zorgconsultant

Gezocht: "Arts met verstand van zaken"

Ben jij basisarts en ben je nieuwsgierig naar de niet-medische kant van de zorg? Zie jij in je dagelijks werk als (ex-)zorgprofessional kansen en uitdagingen om zorgprocessen op de werkvloer te verbeteren? Gaat jouw interesse verder dan het verlenen van patiëntenzorg en wil je een bredere blik ontwikkelen op de niet-medische kant van de zorg door je te verdiepen in financiële, logistieke en organisatorische processen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor verschillende projecten in ziekenhuizen zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar basisartsen die ondersteuning kunnen bieden bij optimalisaties van verschillende (primaire) processen binnen ziekenhuizen waarbij je een brug vormt tussen de zorgprofessionals (artsen en verpleegkundigen) en medewerkers van ondersteunende afdelingen van een zorginstelling (zoals de zorgadministratie, IT- en financiële afdeling)

Wie zijn wij?

KINASE is een jong zorgconsultancy bedrijf dat zorgprofessionals (artsen, apothekers en technisch geneeskundigen) inzet als consultants. Hierdoor vinden de adviezen van onze consultants meer aansluiting met de praktijk. Omdat onze consultants zelf als arts werkzaam zijn (geweest), begrijpen zij de zorg van binnenuit en spreken dezelfde taal als de mensen aan wie zij advies uitbrengen. Wij noemen onze consultants ook niet voor niets ‘artsen met verstand van zaken’. Door het unieke dubbelprofiel dichten zij het gat tussen het management enerzijds en de zorgverlener anderzijds. 

Wat ga je doen?

Samen met een collega voer je projecten uit die te maken kunnen hebben met het implementeren van een nieuwe EPD, of het organiseren van een nieuwe logistieke werkwijze, of inrichten van een optimaal (DBC)registratie proces. Dit is natuurlijk slechts een kleine greep van de diverse opdrachten die wij uitvoeren. Belangrijk is dat jij vanuit je medische inhoudelijk achtergrond snapt waar zorgprofessionals tegen aan lopen in hun dagelijkse manier van werken en dat jij hen (met helpende hand van bijvoorbeeld een IT afdeling of zorgadministratie) het inzicht biedt om slimmer, efficiënter en prettiger te werken. 

Jouw profiel:

  • Je bent (basis)arts 
  • Je bent z.s.m. beschikbaar voor minimaal 32 uur per week 
  • Ervaring met het werken in HiX (het ZIS/EPD van ChipSoft) is een pre
  • Je bent communicatief sterk, representatief en leert snel

Wat bieden wij jou?

Door te starten met dit project krijg je de unieke kans om de niet-medische kant van zorg van binnenuit te leren kennen. Daarnaast doe je ervaring op met de organisatorische structuren binnen een ziekenhuis. Naast inhoudelijk begeleiding krijg je vanuit KINASE ook onderwijs over uiteen lopende onderwerpen die los staan van dit project. Wij bieden bijvoorbeeld onderwijs over persoonlijk leiderschap, management en financiën van de zorg. De onderwijsmomenten vinden maandelijks plaats, gezamenlijk met onze andere zorgprofessionals, onder begeleiding van ervaren professionals binnen de verschillende vakgebieden. Iedere arts bij ons krijgt daarnaast een persoonlijke buddy toegewezen die samen met jou voor een steile leercurve zal zorgen. 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact door je gegevens via de website achter te laten of even te mailen naar Ruben@kinase.nl, dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met je in!