Achtergrond

Achtergrond

Young KINASE is er voor studenten die naast hun reguliere opleiding verder willen kijken dan de verpleegafdeling. Door onze projecten maken zij kennis met de organisatorische, digitale en financiële kant van de zorg: onderwerpen die niet standaard in hun studie worden behandeld.

Onze (technische) geneeskundestudenten worden getraind voor de opdracht en hebben al werkervaring in de zorg door afgeronde stages en coschappen. Door deze dubbelrol spreken zij zowel de taal van de zorgverlener als de ICT’er: daarom kunnen zij per direct worden ingezet op de werkvloer.

Young KINASE is onderdeel van KINASE. We werken veel samen met KINASE consultancy aan opdrachten, zo maken we gebruik van elkaars sterke punten en helpen we de opdrachtgever optimaal. Als echte implementatieversnellers spelen we een verbindende rol en laten wij slimme systemen werken vóór de zorg en niet andersom.

Meer horen over KINASE?

Check dan de aflevering die de KoffieCo ladies maakten over Bas en Wessel.

‘Het was een hele grote drempel om mijn moeder te vertellen dat ik geen dokter ging worden’

KoffieCo

Hoe werkt het?
Ben je nieuwsgierig geworden naar interessante, tijdelijke opdrachten? Laat dan je gegevens bij ons achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen!
Laat hier je gegevens achter