Ervaringen

Ervaringen Young KINASE

Ben je (technische) geneeskundestudent of basisarts en wil je een uitdagende opdracht uitvoeren? Hier vind je ervaringen over onze tijdelijke en flexibele projecten in de achterkant van de zorg.

Bij Young KINASE (YK) krijg je tijdens of na je coschappen of zorgstage een kijkje in de keuken bij het implementeren van zorginnovaties. De opdrachten zijn flexibel en daardoor goed te combineren met je studie. Je werkt samen met andere YK-talenten en voegt met jullie coschap- en stage-ervaring veel waarde toe.

Wat wij erg belangrijk vinden is dat er wordt geleerd op het werk. Ja, je wordt ingehuurd als upcoming professional en krijgt grote verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk ben je hier ook om jezelf te ontwikkelen. Je zal dan ook in korte tijd worden aangestoken met onze KINASE gaat-niet-bestaat-niet-mentaliteit. Benieuwd naar eerdere ervaringen? Onze studenten vertellen je graag meer.

Ervaring
Iris
Iris zit in de eindfase van haar studie Geneeskunde. Door Young KINASE heeft ze ontdekt hoe leuk ze consultancy in de zorg vindt. Zelfs zo leuk, dat ze eigenlijk na haar studie wel als consultant bij KINASE aan de slag zou willen gaan.
Ervaring
Simon
Technische geneeskundestudent Simon geeft eerst nog even een slinger aan zijn afstuderen en vliegt daarna naar het zonnige Zuid-Amerika. Ondanks dat hij zichzelf na zijn reis eerder in de onderzoekswereld ziet werken, heeft hij veel gehad aan het werken bij Young KINASE. Hij deelt zijn ervaring graag met jou.
Ervaring
Vijay
Geneeskundestudent Vijay wilde graag werkervaring opdoen buiten het ziekenhuis, maar nog wél met zorg bezig zijn. Die wens werd door Young KINASE vervuld. Niet alleen nam Vijay deel aan verschillende projecten, ook liep hij stage bij KINASE. Hoe hij dat vond? Dat vertelt hij je graag.
Ervaring
Ylva
Ylva zit in het eindstadium van haar studie Klinische Technologie aan de TU Delft. Omdat ze de technische kant van geneeskunde erg interessant vindt, heeft ze de opdrachten van Young Kinase met veel plezier gedaan. Ze deelt graag haar ervaring met jou.