Ervaringen

Ervaringen Young KINASE

Ben je (technische) geneeskundestudent of basisarts en wil je een uitdagende opdracht uitvoeren? Hier vind je ervaringen over onze tijdelijke en flexibele projecten in de achterkant van de zorg.

Bij ons leer je meer over de organisatie van de zorg en bij ons kan je als arts van de toekomst je kennis verbreden. Je proeft bij ons van consultancy in de zorg en werkt daarbij ook vaak samen met een van onze consultants. Onze ambitie is hierbij om jou meer inzicht te geven in hoe een zorgorganisatie georganiseerd is. Dit kan jij weer gebruiken in je latere carrière. 

Onze projecten kunnen enkele dagen tot enkele maanden duren. Je krijgt bij ons een goed salaris en we vergoeden je reiskosten. We staan altijd open voor gesprekken over leuke vervolgprojecten. Kijk hieronder voor ervaringen van andere studenten en basisartsen. 

 
KIN 18 WEB Groot PamDeMinjer

Ervaring
Jilles - basisarts en zorgmanagement
Jilles is basisarts en heeft ook zijn master zorgmanagement afgerond. Hij wilde na de afronding van beide studies een uitdagend project waar hij uit de voeten kon met beide masters. En dat vond hij bij Young KINASE. Hij deelt graag zijn ervaring met jou.
Ervaring
Maartje - coassistent
Maartje loopt coschappen. Raadt ze Young KINASE aan bij studiegenoten? Zeker wel! En eigenlijk deed ze dat al meerdere keren. Het is namelijk flexibel en uitdagend werk, de mensen zijn dankbaar er en hangt een fijne sfeer. Tsja.. En het betaalt ook nog eens goed. Ze deelt graag haar ervaringen met jou.
Ervaring
Sammy - bachelor geneeskunde
Sammy had er bijna twee jaar van zijn geneeskundeopleiding op zitten. Hij had al een andere bijbaan gehad in de zorg. Nu was hij op zoek naar een nieuwe plek om nog meer uitgedaagd te worden. Zo kwam hij bij Young KINASE terecht. Hier deelt hij zijn ervaringen met jou.
Ervaring
Julie - basisarts
Julie was net klaar met haar coschappen en had ook een bachelor in de rechten op zak. Voordat ze als ANIOS aan de slag ging, wilde ze haar horizon verbreden. Bij Young KINASE kreeg ze een project dat aansloot bij haar expertise. Haar ervaringen daarover deelt ze graag met jou.
Ervaring
Hugo - coassistent
Hoe Hugo Young KINASE in één zin zou omschrijven? Young KINASE is een uitzendbureau voor slimme geneeskundestudenten die de kans krijgen consultants te ondersteunen in hun werk aan de organisatorische kant van de zorg. Daarover vertelt hij graag meer.
Ervaring
River - coassistent
Via een vriend en studiegenoot kwam River bij Young KINASE terecht. Door haar klinische ervaring als coassistent kon ze een waardevolle bijdrage leveren. Ook ervaarde ze de dynamiek van de COVID-crisis. Hier deelt ze haar ervaringen met jou.