Opdrachten

Tijdelijke en flexibele opdrachten

Bij Young KINASE kan je terecht voor allerlei tijdelijke en flexibele projecten. Bij al onze projecten maken we graag gebruik van jouw medisch-inhoudelijke kennis en klinische ervaring.

Zo kan jij je verdiepen in de achterkant van de zorg en helpen wij samen zorgorganisaties weer verder. Een aantal voorbeelden van projecten waar wij aan hebben bijgedragen vind je hieronder. 

Opdracht
Go-Live van een EPD/EVS
Jilles is afgestudeerd als basisarts en heeft daarnaast de master zorgmanagement afgerond. De combinatie van verlenen van zorg en organisatie van zorg spreken hem aan. Daarom was hij een van de coördinatoren tijdens een groot project van Young KINASE: de Go-Live van een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) van Ziekenhuis Bernhoven.
Opdracht
Goed gebruik van dure geneesmiddelen
Julie is basisarts en heeft ook een bachelor rechten op zak. Ze deed meerdere opdrachten voor Young KINASE, waarbij ze goed gebruik kon maken van deze combinatie. In een ziekenhuis hielp Julie met de analyse van de gebruikte dure geneesmiddelen, waarbij ze moest kijken of deze goed geregistreerd waren in het dossier en rechtmatig waren voorgeschreven.
Opdracht
Ondersteuning van het crisisteam
Maartje was tijdens haar projecten voor Young KINASE bezig met haar coschappen. Toen de COVID-19-crisis uitbrak, hielp ze met het ondersteunen van het crisisteam van de zorggroep ROHA in Amsterdam. Ze was er eerste aanspreekpunt voor telefonische vragen en vragen per mail over COVID-19 gerelateerde zaken in de huisartsenpraktijk.
Opdracht
Complexe patiëntenplanning ondersteunen
Sammy was bachelorstudent geneeskunde toen hij bij Young KINASE werkte. Zijn project bestond uit ondersteuning bij het planbureau van het Prinses Máxima Centrum. Hij hielp hier mee met de complexe planning van kinderen met oncologische aandoeningen, waarbij zijn medisch-inhoudelijke kennis goed van pas kwam.
Opdracht
Omzetten van oogheelkundige dossiers
Hugo was coassistent op het moment dat hij bij Young KINASE meerdere projecten uitvoerde. Tijdens enkele weken vakantie tussen zijn coschappen door, hielp hij mee met het omzetten van oogheelkundige dossiers in het Adrz. Zijn klinische ervaring bij het coschap oogheelkunde hielp hem flink bij het interpreteren van de juiste gegevens.
Hoe werkt het?
Ben je nieuwsgierig geworden naar interessante, tijdelijke opdrachten? Laat dan je gegevens bij ons achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen!
Laat hier je gegevens achter
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op