Online huisartsenpraktijk - Arene Etten-Leur

Online huisartsenpraktijk - Arene Etten-Leur

Juli t/m augustus 2024

Wil jij per direct tijdens je zomer in juli en augustus extra verdienen en na je inwerktijd vanuit huis patiënten kunnen ondersteunen? Lees dan verder!

De patiënten van een recent failliet verklaarde landelijke huisartsenketen hebben jullie hulp nodig. Je gaat patiënten zonder huisarts te woord staan namens Arene, een online huisarts. Je zult samen met de patiënten, het team van Arene en huisartsen uit de regio van de patiënt, opzoek gaan naar een passende plek om zorg te krijgen.

Wat ga je doen?

Je gaat namens Arene patiënten ondersteunen bij het vinden van passende zorg. Je zult patiënten telefonisch te woord staan, informatie verzamelen en vervolgens gaan schakelen met huisartsen in het netwerk van Arene. Vervolgens koppel je aan de patiënten terug waar ze terecht kunnen!

Wie zoeken we?

We zoeken per direct enthousiaste, proactieve en communicatief sterke YKérs! Ervaring met een HIS en Promedico is een pre! We zoeken twee mensen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Je krijgt een inwerktraject én laptop verzorgd door Arene. Heb jij zin om deze patiënten te ondersteunen? Meld je dan snel aan! 

Waar? Arene in Etten-Leur tijdens inwerken, daarna vanuit huis mogelijk. 
Wanneer? Per direct
Aantal uur? 16 tot 40 uur per week (maandag t/m vrijdag) 
Duur?
 Zomermaanden juli en augustus
Reiskosten? Gemaakte reiskosten worden vergoed
Voorbereiding? Je wordt ingewerkt door Arene

Meld je snel aan!

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze opdracht? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier!

Solliciteren

X
X