Project BabyConnect - Sigra Amsterdam

Project BabyConnect - Sigra Amsterdam

Januari t/m juli 2024 - GEVULD

Wil jij volledig vanuit huis een bijdrage kunnen leveren aan de geboortezorg? Ben jij proactief en communicatief vaardig? Lees dan verder!

Sigra (www.sigra.nl/) is een regionaal samenwerkingsverband van ongeveer 150 organisaties in zorg en welzijn in Amsterdam en omstreken. Sigra werkt o.a. samen aan het verbeteren van de gegevensuitwisseling binnen de geboortezorg met het project Babyconnect. Het doel van Babyconnect is tot een digitale oplossing te komen voor het veilig en efficiënt uitwisselen van patiëntinformatie. Uitgangspunt is dat de zwangere zelf de regie krijgt over de informatie. 

Wat ga je doen?

Je gaat namens sigra zorginstellingen nabellen. Enerzijds om hen te herinneren aan het ondertekenen van de contracten, zodat de gegevensuitwisdseling tot stand kan worden gebracht. Anderzijds haal je mogelijke vragen op bij zorginstellen en zorg je dat deze juist geregistreerd worden. Dit kan volledig vanuit huis gedaan worden, ideaal dus om naast je studie te doen! 

Wie zoeken we?

We zoeken één YK'er die proactief, communicatief en verantwoordelijk is en zich in wil zetten op deze opdracht om de geboortezorg te ondersteunen.

Waar? Volledig vanuit huis
Wanneer? Per januari
Aantal uur?
 Flexibel, tijdens kantoortijden
Duur? Januari t/m juli
Voorbereiding? Je wordt ingewerkt door Sigra

Meld je snel aan!

Vind jij het leuk om deze organisatie te ondersteunen? Reageer dan op deze vacatures via onderstaand formulier en meld je aan!

Solliciteren

X
X