Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie en verbetering voor medewerkers van zorgorganisaties in Noord-Holland en omstreken.

25 april 2024

→ Hierbij leidt zorgondernemer en patiënt Patrick van der Schaaf de wedstrijd vanaf warming up tot het laatste fluitsignaal.

→ Doen de analisten aan tafel een voorbeschouwing op hóe we in 2030 wél goede zorg kunnen blijven leveren.

→ Ga je als deelnemer na een knallende workshop op pad met 3 concrete acties om jouw organisatie voor te bereiden voor de zorg in 2030.

→ Als klap op de vuurpijl deelt huisarts en winnares van Olympisch goud Joyce Sombroek haar lessen vanuit zorg en topsport: de uitdagingen, de overeenkomsten en de verschillen qua samenwerken en innovatie.

Na deze spannende verlenging wisselen we geen shirts, maar tips & tricks uit bij de borrel.

Of het nou innovatie, regionale zorg of de dubbele vergrijzing is: alleen samen kun je voor die gouden medaille gaan. Iedereen is nodig, het maakt niet uit of je nu werkt als zorgverlener, manager, facilitair medewerker of IT’er.

Dus ben jij de superspits, tacticus, waterdrager of heb je een heel andere rol binnen jouw zorgorganisatie en wil je op een leuke, interactieve manier aan de slag met innovatie, samenwerking en verbetering? Zorg dan dat je erbij bent op de 5e juni!

Aangezien het event over samen gaat, is het extra leuk als je ook een collega meeneemt. Als zorgverlener levert het ook nog 2 accreditatiepunten op, mooi meegenomen.

Check de uitnodiging of geef je hier meteen op.

Tot op 5 juni, dan gaan we samen voor goud!

Samen voor Goud Uitnodiging

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer