Meer lezen

Meer van ons lezen?

We laten de zorg werken door opdrachten uit te voeren, maar ook door na te blijven denken over hoe de zorg beter kan. Op deze pagina vind je wat we daar zoal over geschreven hebben.

Artsen met verstand van zaken

Een van onze oprichters heeft zich ingezet om kennis over medisch leiderschap, financiën en organisatie in de zorg beschikbaar te maken voor een groot publiek.

BoekIn deze tweede, geheel herziene editie, vind je nieuwe anekdotes, hoofdstukken en beschouwingen op de COVID-19 pandemie.

"Prachtig om met al deze bevlogen mensen samen te werken. Op de eerste plaats natuurlijk met de bijna 50 auteurs die een bijdrage leverden. Maar natuurlijk ook de leden van het redactieteam: Ruth VersteegJop VerweijCarina Hilders en Marcel Levi. En niet te vergeten de mensen van De Tijdstroom Uitgeverij en Stichting Medical Business."

Samen laten we de zorg werken!

Beschikbaar via deze link

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op