Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Wij brengen innovaties in de praktijk. We worden dan ook wel “implementatieversnellers” genoemd.

Dat implementeren doen we vaak in opdracht van de eerste lijn en de medisch specialistische zorg. Daarnaast helpen we E-health bedrijven hun producten te integreren met de werkprocessen van de artsen en verpleegkundigen. Ook werken we veel samen met de meer strategische consultancy bureaus. We helpen ze hun plannen en adviezen ook echt te laten landen op de werkvloer. Tot slot doen we opdrachten voor de farmacie en verzekeraars. We helpen ze met hun kennis van de zorg de juiste aansluiting te vinden.

Dat zijn een hoop verschillende opdrachtgevers, is dat niet ingewikkeld? Nou, meestal niet. We hebben namelijk zin om de ander te begrijpen. Door polarisering in de zorg komen we niet verder. Iedereen heeft zijn rol te spelen en we voelen ons als vissen in het water als we mogen verbinden tussen partijen. Daarbij staat onze medische achtergrond in combinatie met onze bedrijfskundige/technische kennis centraal.

Wij spreken van tevoren af waar we probleemhouder van worden en welke oplossingen we bieden. Wij beloven daarbij dat we: 

De zorg snappen


Luisteren naar alle betrokkenen


Tussen de mensen staan, in plaats van erboven


Altijd een oplossing vindenWerkend EPD

Het EPD laten werken voor de zorgprofessionals en niet andersom. Vanuit het gebruikersperspectief signaleren wij knelpunten binnen de gebieden 'mens', 'proces' en 'systeem' en voeren wij verbeteringen door. Hierdoor neemt het werkplezier toe.
Lees verder

Orde op zaken

De zorg laten werken. Met die gedachte kijken wij naar de huidige processen binnen zorgorganisaties. Wij signaleren kansen voor verdere harmonisatie en optimalisatie. Samen met zorgverleners voeren we vervolgens de bevindingen door. Met als resultaat een reductie van fouten en het voorkomen van dubbelwerk. Zo ontstaat meer tijd voor de patiënt en een betere (financiële) afhandeling van zorg.
Lees verder

Samen sterk

Samen staan we sterker, echt! Met onze partnerorganisaties vormen we een projectteam, waaraan wij de arts met verstand van zaken toevoegen. We nemen daarmee de medische duiding voor onze rekening. Zo verbeteren we gezamenlijk de zorg van binnenuit.
Lees verder

Nieuwe gezondheid

Onze traditionele manier van verlenen van zorg evolueert. Wij helpen om de harde techniek die hiervoor nodig is, zacht te laten landen; bij de patiënt, maar zeker ook bij de zorgprofessional. Zo maken we ruimte voor zorg die nog beter aansluit bij de behoefte en vinden we oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.
Lees verder

Het juiste middel

Meer interactie tussen de farmacie en de werkvloer, daar is behoefte aan. Wij vormen graag de brug tussen beide partijen. Wij geloven namelijk dat ieder een belangrijke rol te spelen heeft. Alleen samen komen we verder.
Lees verder
"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op