Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Wij brengen innovaties in de praktijk. We worden ook wel "implementatieversnellers" genoemd.

Dat implementeren doen we vaak in opdracht van de eerste lijn en de medisch specialistische zorg. Daarnaast helpen we E-health bedrijven hun producten te integreren met de werkprocessen van zorgverleners. Ook werken we veel samen met de meer strategische consultancy bureaus. We helpen hun plannen en adviezen daadwerkelijk te laten landen op de werkvloer.

Dat zijn een hoop verschillende opdrachtgevers, is dat niet ingewikkeld? Nou, meestal niet. We hebben namelijk zin om de ander te begrijpen. Door polarisering in de zorg komen we niet verder. Iedereen heeft zijn rol te spelen en we voelen ons als vissen in het water wanneer we mogen verbinden tussen partijen. Daarbij staat onze medische achtergrond, in combinatie met onze bedrijfskundige/technische kennis, centraal.

Wij spreken van tevoren af waar we probleemhouder van worden en welke oplossingen we bieden. Wij beloven daarbij dat we: 

De zorg snappen


Luisteren naar alle betrokkenen


Tussen de mensen staan, in plaats van erboven


Altijd een oplossing vindenWerkend EPD

Dagelijks registreren zorgprofessionals veel gegevens. Dit is belangrijk voor de kwaliteit van zorg en kan veel waardevolle data opleveren, maar een overkill aan 'klikjes en vinkjes' komt het werkplezier niet ten goede. Het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) laten werken voor de zorgprofessionals en niet andersom. Dat is ons uitgangspunt bij de implementatie en optimalisatie van EPD’s.
Lees verder

Orde op zaken

De zorg laten werken. Met die gedachte kijken wij naar de werkprocessen binnen zorgorganisaties. Wij signaleren kansen voor verdere harmonisatie en optimalisatie. Samen met zorgverleners voeren we verbeteringen door, met als resultaat een reductie van fouten en het voorkomen van dubbelwerk en achterstanden. Dit geeft werkplezier en een betere (financiële) afhandeling van zorg.
Lees verder

Samen sterk

Samen staan we sterker, echt! Met polarisering in de zorg komen we namelijk niet verder. Ieder heeft zijn rol en KINASE voelt zich als een vis in het water als we partijen mogen verbinden.
Lees verder

Nieuwe gezondheid

Onze traditionele manier van zorg verlenen evolueert. Wij helpen om de harde techniek die deel uitmaakt van deze ontwikkeling, zacht te laten landen. Bij de patiënt, maar zeker ook bij de zorgprofessional. Zo maken we ruimte voor oplossingen waarmee we de uitdagingen van deze tijd kunnen aangaan.
Lees verder
"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op