Nieuwe gezondheid

Nieuwe gezondheid

Onze traditionele manier van zorg verlenen evolueert. Wij helpen om de harde techniek die deel uitmaakt van deze ontwikkeling, zacht te laten landen. Bij de patiënt, maar zeker ook bij de zorgprofessional. Zo maken we ruimte voor oplossingen waarmee we de uitdagingen van deze tijd kunnen aangaan.

Het gesprek tussen arts en patiënt blijft de basis, maar daaromheen is veel mogelijk. Van thuismeten tot beeldbellen, van gezondheidsapps tot thuismonitoring; slimme digitale toepassingen hebben nu ook de zorg bereikt! Door onze ervaring op de werkvloer weten we hoe zorg geleverd wordt en hoe weerbarstig de praktijk kan zijn als je afwijkt van de huidige werkprocessen. We weten aan de andere kant ook hoe leuk het is als het wel lukt. Dat maakt ons gedreven om de brug te vormen tussen nieuwe technieken en de mensen die ze gaan gebruiken. Om te zorgen dat iedereen meekomt zijn we gefocust op alle gebruikers. Wij hebben niet alleen aandacht voor de ‘early adapters’, maar willen juist het gebruik op grotere schaal mogelijk maken.

 

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op