Orde op zaken

Orde op zaken

De zorg laten werken. Met die gedachte kijken wij naar de werkprocessen binnen zorgorganisaties. Wij signaleren kansen voor verdere harmonisatie en optimalisatie. Samen met zorgverleners voeren we verbeteringen door, met als resultaat een reductie van fouten en het voorkomen van dubbelwerk en achterstanden. Dit geeft werkplezier en een betere (financiële) afhandeling van zorg.

De zorg is voortdurend in ontwikkeling. Niet alleen medisch inhoudelijk, maar ook qua manier van werken, denk bijvoorbeeld aan zorg op afstand, steeds intensievere samenwerking over de lijnen heen en waardegedreven zorg. Dit vraagt om heldere processen en gedragen werkafspraken die aansluiten bij de praktijk van vandaag en morgen, ondersteund met de juiste technologie. KINASE helpt zorgorganisaties die inspelen op die nieuwe ontwikkelingen bij het eenduidig en efficiënt inrichten van de bijbehorende processen en systemen.

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op