Samen sterk

Samen sterk

Samen staan we sterker, echt! Met onze partnerorganisaties vormen we een projectteam, waaraan wij de arts met verstand van zaken toevoegen. We nemen daarmee de medische duiding voor onze rekening. Zo verbeteren we gezamenlijk de zorg van binnenuit.

Naast onze eigen ontwikkelde diensten voorzien wij in oplossingen voor specifieke vraagstukken van opdrachtgevers. We trekken hier bijvoorbeeld op met de meer strategische consultancy bureaus. We helpen ze hun plannen en adviezen ook echt te laten landen op de werkvloer. Of we doen projecten met de farmacie en verzekeraars. We helpen ze met hun kennis van de zorg de juiste aansluiting te vinden. Met polarisering in de zorg komen we namelijk niet verder. Iedereen heeft zijn rol te spelen en we voelen ons als vissen in het water als we mogen verbinden tussen partijen. We hebben namelijk zin om de ander te begrijpen. Daarbij staat onze medische achtergrond in combinatie met onze bedrijfskundige en technische kennis centraal. Alle opdrachten worden in het hele team besproken om zo vanuit diverse invalshoeken met een oplossing op maat te komen. Hier kunnen we onze creativiteit goed kwijt. Soms ontwikkelt een opdracht uit deze hoek door tot nieuwe pijler, zoals in het geval van “Nieuwe gezondheid” en “Het juiste middel”.

 

PLEZIER2.bewerkt.2 jpg

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op