Samen sterk

Samen sterk

Samen staan we sterker, echt! Met polarisering in de zorg komen we namelijk niet verder. Ieder heeft zijn rol en KINASE voelt zich als een vis in het water als we partijen mogen verbinden.

We zien dat ‘samen sterk’ bij zorgorganisaties een steeds belangrijker thema is. Er wordt geïnvesteerd in samenwerking over lijnen en disciplines heen en de verbinding met het sociaal domein wordt versterkt. De juiste zorg op de juiste plek is het motto. Waarmee kosten bespaard kunnen worden en de patiënt de best passende zorg dichtbij huis kan krijgen. De samenwerkende organisaties maken vaak gebruik van verschillende ict-systemen. Hoe kom je dan tot een gezamenlijk platform dat de samenwerking optimaal en veilig ondersteunt? Daar dragen wij – in het kader van Samen sterk – graag aan bij.

Daarnaast trekken we in de pijler op met de meer strategische consultancybureaus. We helpen ze hun adviezen echt te laten landen op de werkvloer en maken de stip op de horizon concreet en bereikbaar. Met onze partnerorganisaties vormen we een projectteam, waaraan wij een consultant met achtergrond in de zorg toevoegen. Zo verbeteren we gezamenlijk de zorg van binnenuit.

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op