Werkend EPD

Werkend EPD

Het EPD laten werken voor de zorgprofessionals en niet andersom. Vanuit het gebruikersperspectief signaleren wij knelpunten binnen de gebieden 'mens', 'proces' en 'systeem' en voeren wij verbeteringen door. Hierdoor neemt het werkplezier toe.

Dagelijks zijn zorgprofessionals veel tijd kwijt met het vastleggen van gegevens in het EPD. Een overkill aan 'klikjes en vinkjes' in het systeem komt het werkplezier niet ten goede. Oorzaak hiervan kan een gebrek aan voldoende kennis van het systeem zijn. Maar ook meer basale zaken zoals de manier waarop het systeem is ingericht of de afwezigheid van goede werkafspraken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Dit kan en moet anders. Of het nou gaat om een situatie waarin een zorginstelling toewerkt naar de livegang van een nieuw EPD of dat de livegang al enige tijd achter de rug is, wij zijn van mening dat het EPD moet werken voor de zorgprofessional en niet andersom. Onze consultants, met medisch inhoudelijke achtergrond, weten hoe het is op de werkvloer als het EPD niet helpt, maar tegenwerkt. Zij zullen u ondersteunen in EPD migratie- en optimalisatieprojecten die vallen onder onze pijler 'Werkend EPD'.

 

BlogLotte AleksanderMonro5

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op