Ervaringen

Ervaringen zorgconsultants

Onze consultants vinden het leuk om over hun ervaringen te vertellen. Of het nu gaat over de keuzes die ze gemaakt hebben of over het de projecten waar ze nu aan werken. Lees je mee?

PLEZIER3.bewerkt.2 jpg

 

Ervaring
David Kok, senior consultant
“Iedereen ziet dat het anders kan en moet in de zorg. Tegelijkertijd is de praktijk weerbarstig als het gaat om het doorvoeren van veranderingen en het implementeren van innovaties. De enorme druk op de zorg is daar onder andere debet aan. Wat ik zo gaaf vind aan KINASE is dat we die impasse doorbreken met enorm gedreven mensen. Gaat niet bestaat niet. We werken niet aan een opdracht, maar aan een missie: de zorg laten werken. Daar gaan we voor: linksom of rechtsom.”
Ervaring
Guusje Jans, consultant
Tijdens mijn master Technische Geneeskunde kwam ik erachter dat ik als onderzoeker niet gelukkig zou worden. Ik hou van samenwerken in een team, van diversiteit in onderwerpen en afwisseling in projecten. Als onderzoeker zou ik dat missen, dan zoom je in op één onderwerp. Wat me erg trok in het ziekenhuis was de samenwerking met de zorgverleners. Die touch met de praktijk wilde ik graag behouden. In mijn zoektocht naar ‘wat er nog meer was’ kwam ik KINASE tegen op een congres. Het klikte meteen.
Ervaring
Max Ligtenberg, consultant
Ervaring
Suzanne Stouten, consultant
“Wat kan handiger, makkelijker of efficiënter? Het zit in mijn aard om mezelf dat voortdurend af te vragen. Om vervolgens op zoek te gaan naar mogelijkheden. Wat is er al in huis, hoe kunnen we dat zo goed mogelijk inzetten en wat is daarvoor nodig?''
Ervaring
Ruby Egging, consultant
Ervaring
Jip Kusen, consultant
Tijdens mijn werk als arts kwam ik erachter dat ik de werking van ons zorgsysteem en het nadenken over ‘waarom’ processen op een bepaalde manier zijn ingericht interessant vond. Misschien wel interessanter dan het leveren van directe patiëntenzorg.