Ervaringen

Ervaringen zorgconsultants

Onze consultants vinden het leuk om over hun ervaringen te vertellen. Of het nu gaat over de keuzes die ze gemaakt hebben of over het de projecten waar ze nu aan werken. Lees je mee?

PLEZIER3.bewerkt.2 jpg

 

Ervaring
Lidy
Als leidend consultant verdeel ik mijn aandacht tussen de inhoudelijke opdrachten voor opdrachtgevers en onze eigen bedrijfsontwikkeling. Op opdrachten ben ik vaak betrokken vanuit een begeleidende rol voor de consultants met wat minder werkervaring.
Ervaring
Daan
Of wanneer een arts gewoon om kwart over vijf naar huis kan omdat zijn administratie al klaar is in plaats van om half zeven. Daar doe ik het echt voor!
Ervaring
Martijn
Ik promoveerde binnen de neurowetenschappen, waarbij ik een techniek gebruikte om de activiteit van één enkele hersencel te onderzoeken, ook wel whole-cell elektrofysiologie genoemd. Ik denk nog regelmatig terug aan deze experimenten en bedenk dan: “ik heb whole-cell elektrofysiologie gedaan, dan moet dit me ook wel lukken.”
Ervaring
Steven
Toen ik begon bij KINASE, nam ik twee projecten over van een andere consultant. Het was even zoeken wat er van mij verwacht werd in deze nieuwe werkvorm. Je krijgt in de consultancy namelijk de ruimte om zelf invulling te geven aan je werk. Als arts in opleiding tot huisarts leefde ik meer in de waan van de dag en werkte ik de taken af die ik op me afgevuurd kreeg. Je moet het hier meer zelf doen.