Guusje Jans, consultant

‘Iedereen die hier werkt heeft hart voor de zorg’

Tijdens mijn master Technische Geneeskunde kwam ik erachter dat ik als onderzoeker niet gelukkig zou worden. Ik hou van samenwerken in een team, van diversiteit in onderwerpen en afwisseling in projecten. Als onderzoeker zou ik dat missen, dan zoom je in op één onderwerp. Wat me erg trok in het ziekenhuis was de samenwerking met de zorgverleners. Die touch met de praktijk wilde ik graag behouden. In mijn zoektocht naar ‘wat er nog meer was’ kwam ik KINASE tegen op een congres. Het klikte meteen.

“De zorg laten werken, dat is waar KINASE voor gaat. Ik voelde direct dat deze missie niet slechts een zinnetje op papier is. Het is ook niet iets wat medewerkers aangeleerd wordt, het zit echt in het DNA. Iedereen die hier werkt, heeft een medische achtergrond en hart voor de zorg. KINASE laat geen rapport achter, maar zorgt ervoor dat oplossingen werken in de praktijk. Zorgverleners en patiënten moeten er iets aan hebben. Projecten vinden plaats op de werkvloer, samen met de zorgverleners. Dat trekt mij enorm.”

Meer dan technologie

“Het bijzondere van KINASE is de enorme implementatiekracht. Als je het over de implementatie van zorginnovaties hebt denken veel mensen direct aan ICT of medische technologie. Het klopt dat er vaak een technologische oplossing is en door mijn studie heb ik daar ook veel affiniteit mee. Alleen zal technologie nooit optimaal werken als je geen oog hebt voor mens en proces. De menskant van mijn werk bij KINASE vind ik ook razend interessant. Het proces van verandering, het gesprek aangaan, tussen de regels door luisteren, de vinger op de zere plek weten te leggen, mensen motiveren en enthousiasmeren…”

Ontspannen sfeer

“Niet alleen in de opdrachten is er oog voor de mens. We werken in een heel fijn en jong team. Er is bij KINASE aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en iedereen is gedreven. Toch is de sfeer ontspannen en zijn collega’s altijd bereid om met elkaar mee te denken. Dat is de teamspirit waarnaar ik op zoek was.”

Hoe werkt het?
Wil je bij ons starten als consultant en ben je benieuwd naar ons sollicitatieproces? Lees dan verder!
Sollicitatieprocedure
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op