Suzanne Stouten, consultant

‘Dit werk is nog veel leuker dan ik mij had voorgesteld’

“Wat kan handiger, makkelijker of efficiënter? Het zit in mijn aard om mezelf dat voortdurend af te vragen. Om vervolgens op zoek te gaan naar mogelijkheden. Wat is er al in huis, hoe kunnen we dat zo goed mogelijk inzetten en wat is daarvoor nodig?''

''Tijdens mijn studie Technische Geneeskunde merkte ik al dat de organisatorische kant van de zorg mij trekt. Ik wil ook graag met mensen werken. Dat hoeven niet per se patiënten te zijn, ik werk graag samen met zorgverleners en vind het mooi om ervoor te zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen. Deze aspecten komen samen in het werken als consultant bij KINASE.

Het is nog veel leuker dan ik mij had voorgesteld. Veel van wat ik tijdens mijn studie geleerd heb kan ik toepassen in mijn werk. Neem vaardigheden als goed kunnen luisteren en analyseren: die heb je nodig tijdens de consultvoering met patiënten, maar zeker ook in het consultancywerk. KINASE biedt verder volop handvatten om jezelf te ontwikkelen. Als consultant ben ik gekoppeld aan een senior consultant, voor mij is dat Lidy, en die constructie is voor mij heel waardevol. Als ik weer eens barst van de ideeën kom ik met haar tot een helder plan van aanpak. Elke dag leren en daardoor steeds meer kunnen betekenen voor de opdrachtgever geeft me veel voldoening.”

Hoe werkt het?
Wil je bij ons starten als consultant en ben je benieuwd naar ons sollicitatieproces? Lees dan verder!
Sollicitatieprocedure
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op