Ruby Egging, consultant

‘Ik wil werk doen dat ik écht leuk vind’

''Ik realiseerde me dat ik - als ik iets wilde doen wat ik écht leuk vind - verder moest kijken dan de meest voor de hand liggende functies na een studie Technische geneeskunde. Zo kwam ik bij KINASE terecht.''

“Als kind wilde ik al tot in de details weten hoe het menselijk lichaam werkt. Op school was biologie mijn lievelingsvak, maar wis- en natuurkunde trokken me ook. Qua studie bleek Technische geneeskunde mijn interesses het beste samen te brengen. Ik heb echter nooit een enorme drive gehad om arts te worden en richtte me dan ook meer op de technologie. Tijdens mijn afstuderen merkte ik hoe lang het duurt voordat je resultaat en impact hebt met onderzoek. Daarnaast vond ik het best eenzaam, terwijl ik juist van samenwerken en veel contact met mensen houd. Ik realiseerde me dat ik - als ik iets wilde doen wat ik écht leuk vind - verder moest kijken dan de meest voor de hand liggende functies na een studie Technische geneeskunde.

Zo kwam ik bij KINASE terecht. Hier werk ik projectmatig naar een deadline en kan ik snel impact en resultaat creëren. Dat past bij mij. Het is boeiend om op allerlei verschillende plekken in de zorg een bijdrage te leveren. De ene keer sta ik in het ziekenhuis en vervolgens ga ik in een eerstelijns zorgcentrum of een verslavingskliniek aan de slag, die afwisseling is prettig en heeft ook een meerwaarde. Zorgorganisaties gaan steeds meer samenwerken en bij het implementeren van zorginnovaties die die samenwerking ondersteunen is het waardevol dat je de verschillende typen organisaties van binnenuit kent. Qua samenwerking kom ik zelf ook goed aan mijn trekken. Ik ontmoet veel zorgverleners en bij KINASE heb ik collega’s met wie ik een visie deel. De uitstraling en energie van het jonge team en de klik die ik voelde, maakten me direct enthousiast om hier aan de slag te gaan. En daar heb ik zeker geen spijt van!”

Hoe werkt het?
Wil je bij ons starten als consultant en ben je benieuwd naar ons sollicitatieproces? Lees dan verder!
Sollicitatieprocedure
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op