Opdrachten

Onze opdrachten

Consultancy is best een breed begrip. Hieronder geven we voorbeelden van projecten. Die helpen om een beeld te krijgen bij ons werk. Dat is handig voor opdrachtgevers die willen weten waar we goed in zijn, maar ook voor artsen die een stap overwegen naar het projectmatig werken.
Opdracht
Naar een nieuw EPD
In aanloop naar de overstap naar een nieuw EPD in kaart brengen wat goed gaat en beter kan. En dat wat beter kan, oppakken voordat het nieuwe EPD live gaat.
Opdracht
Een zorgnetwerk voor mensen met ernstig astma
Help ons om onze innovatieve werkwijze met informele, onbetaalde pilotstructuur om te zetten in een professionele samenwerking met reguliere bekostiging.
Opdracht
Implementeren in de HA-praktijk
Help onze praktijken bij het activeren en in gebruik nemen van de koppeling die ketenzorgregistratie in hun huisartsendossier mogelijk maakt.
Opdracht
Implementatie van een communicatieplatform
Help ons bij het opzetten van een werkwijze zodat VCare Connect succesvol wordt geïmplementeerd
Opdracht
De zorgadministratie op orde in de verslavingszorg
Help onze kliniek om haar zorgadministratie te verbeteren, zodat er geen achterstanden ontstaan en medewerkers meer werkplezier en minder werkdruk ervaren.
Hoe werkt het?
Wil je bij ons starten als consultant en ben je benieuwd naar ons sollicitatieproces? Lees dan verder!
Sollicitatieprocedure
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op