Opdrachtgevers

Wat KINASE voor u kan betekenen

KINASE biedt hulp bij het oplossen van actuele zorgvraagstukken. Hierbij staat centraal dat we vrijwel bij al onze opdrachten de brug vormen tussen verschillende partijen in de zorg. Dit kan zowel binnen de eerste-, tweede- of derdelijn zijn. Verder zijn we vertegenwoordigd in het wetenschappelijk onderzoek en in de farmaceutische industrie.

Onze opdrachtgevers zijn bevlogen zorgverleners of -managers, die de brug willen slaan tussen medische en niet-medische professionals. Zij hebben behoefte aan consultants met een dubbelprofiel die de taal spreken van beide werelden. De KINASE opdrachtgever wil praktijkgerichte oplossingen en de zorg van binnenuit veranderen.

"Lidy is in staat oplossingen te forceren die niet mogelijk leken bij het aanvankelijk contact met de leverancier. Ze is voor de duvel niet bang en kan veel maken omdat ze echt verstand van zaken heeft."
 Sjors van Lieshout, SEH-arts Adrz

lees hier het volledige verhaal van Sjors van Lieshout 

Hoe vaak heeft u al gezien dat er goede ideeën ontstonden vanuit het zorgpersoneel maar dat de implementatie faalde door gebrek aan tijd of aan ervaring met implementatie? U kunt ze niet altijd vrijspelen omdat ze te hard nodig zijn voor het primaire zorgproces. U weet ook dat het inhuren van externe consultant lang niet altijd de oplossing vormt. Ze zijn weliswaar goed in het aandragen van oplossingen en het optimaliseren van processen, maar ze spreken de taal van de zorg niet en stuiten dikwijls op weerstand van de medewerkers. Zou het niet ideaal zijn om de dagelijkse struikelblokken aan te laten pakken door het beste van twee werelden: zorgprofessionals met consultancy ervaring? Deze artsen met verstand van zaken zijn in staat oplossingen aan te dragen en succesvol te implementeren.

Kinase illustratie 2