Ons team

Ons team

In het huidige zorglandschap is behoefte aan professionals die in staat zijn zorgvraagstukken vanuit een medische achtergrond te benaderen.

Ruben Buitenhuis

MSc, Operationeel directeur

Heeft na zijn master Health Economics gewerkt voor een groot adviesbureau als zorgconsultant. Hij heeft een sterke band met de zorg en vormt een “linking pin” tussen consultants en medici.

Lidy Kuster

MSc, Leidend consultant

Is opgeleid tot technisch geneeskundige. Ze gebruikt haar expertise van abstracte zaken (medische beeldvorming, ICT en wet- en regelgeving) om de zorg voor patiënten beter te maken.

Wessel Fuijkschot

MD, PhD, Mede-oprichter en algemeen directeur

Na zijn promotie-onderzoek gestart als internist in opleiding. Hij is geboeid door organisatie van zorg.

Anneli Belovics

Leider mens en ontwikkeling

Heeft als voormalig praktijkmanager 10 jaar ervaring met personeelszaken in de zorg.

Lieke van Dongen

MSc, Manager Young KINASE

Studeerde Neurowetenschappen en leerde als trainee in een academisch ziekenhuis veel over de organisatie van zorg. Richt zich nu vol energie op Young KINASE.

Martijn Kool

MD, PhD, Zorgconsultant

Na een PhD en klinische ervaring op de SEH zet Martijn zich met veel plezier in om het zorgproces efficiënter te maken

Sophie Ligtenstein

MSc, Zorgconsultant

Studeerde Technische Geneeskunde en Wiskunde. Met veel plezier zet ze zich nu in om mens & techniek in de zorg te verbinden.

Stan Geurts

MD, Zorgconsultant

Heeft ervaring in de kliniek en als adviseur. Hij merkte dat veel kansen bleven liggen op het gebied van ICT en werkprocessen. Die kansen grijpt hij nu met beide handen aan als zorgconsultant.

Roel Achterbergh

MD, PhD, Zorgconsultant

Is gepromoveerd in de publieke gezondheid en heeft ervaring in de bedrijfsgeneeskunde. Thema’s met maatschappelijk impact en interdisciplinaire samenwerking hebben zijn bijzondere interesse.

Nanick van der Wal

MD, Zorgconsultant

Heeft Geneeskunde gestudeerd en is geïnteresseerd in innovatie en organisatie van de zorg.
Als zorgconsultant zet zij zich graag in om de zorg efficiënter te maken.

Annelien Laeijendecker

MD, LLM, Zorgconsultant

Studeerde Geneeskunde en Rechtsgeleerdheid met een master Gezondheidsrecht. Als consultant zet zij zich in om processen in de zorg van binnenuit te optimaliseren.

Bob Nijendijk

MSc, Zorgconsultant

Heeft Technische Geneeskunde gestudeerd en richt zich nu met enthousiasme op het inzetten van innovatie om de patiëntenzorg te verbeteren.

Erik Golbach

MSc, Zorgconsultant

Gebruikt zijn achtergrond als Technisch Geneeskundige om het zorgproces beter te laten werken en hiermee de patiënt te helpen.

Laura Buddingh

Sales manager

Heeft een Master Business Administration met als specialisatie Change Management. Na een Management Traineeship in de Sales, richt zij zich vol enthousiasme op de Sales van KINASE.

Ruud van Uden

MSc, Manager zorgcontrol & Trainer procesoptimalisatie KINASE

Vanuit zijn ruime ervaring als zorgconsultant op het gebied van procesoptimalisatie, vindt hij het geweldig om de KINASE consultants te trainen.

Laad meer

Tijdelijk project doen?

Voelt de stap naar full-time consultancy wat groot, omdat je nog studeert of omdat je misschien ook nog wel wil dokteren? We zijn voortdurend op zoek naar bevlogen mensen voor kortdurende, vaak parttime opdrachten. Misschien is Young KINASE wel iets voor jou?

Meer over Young KINASE