Ons team

Ons team

In het huidige zorglandschap is behoefte aan professionals die in staat zijn zorgvraagstukken vanuit een medische achtergrond te benaderen.

Ruben Buitenhuis

MSc, Operationeel directeur

Heeft na zijn master Health Economics gewerkt voor een groot adviesbureau als zorgconsultant. Hij heeft een sterke band met de zorg en vormt een “linking pin” tussen consultants en medici.

Lidy Kuster

MSc, Leidend consultant

Is opgeleid tot technisch geneeskundige. Ze gebruikt haar expertise van abstracte zaken (medische beeldvorming, ICT en wet- en regelgeving) om de zorg voor patiënten beter te maken.

Wessel Fuijkschot

MD, PhD, Mede-oprichter en algemeen directeur

Na zijn promotie-onderzoek gestart als internist in opleiding. Hij is geboeid door organisatie van zorg.

Anneli Belovics

Leider mens en ontwikkeling

Heeft als voormalig praktijkmanager 10 jaar ervaring met personeelszaken in de zorg.

Lieke van Dongen

MSc, Manager Young KINASE

Studeerde Neurowetenschappen en leerde als trainee in een academisch ziekenhuis veel over de organisatie van zorg. Richt zich nu vol energie op Young KINASE.

Laura Buddingh

Sales manager

Heeft een Master Business Administration met als specialisatie Change Management. Na een Management Traineeship in de Sales, richt zij zich vol enthousiasme op de Sales van KINASE.

Sophie Ligtenstein

MSc, Zorgconsultant

Studeerde Technische Geneeskunde en Wiskunde. Met veel plezier zet ze zich nu in om mens & techniek in de zorg te verbinden.

Nanick van der Wal

MD, Zorgconsultant

Heeft Geneeskunde gestudeerd en is geïnteresseerd in innovatie en organisatie van de zorg.
Als zorgconsultant zet zij zich graag in om de zorg efficiënter te maken.

David Kok

Superviserend zorgconsultant

Met achtergrond in consulting en met zowel corporate -als zorgervaring, draagt hij bij aan verbetering op vlak van mens, systeem en proces.

Annelien Laeijendecker

MD, LLM, Zorgconsultant

Studeerde Geneeskunde en Rechtsgeleerdheid met een master Gezondheidsrecht. Als consultant zet zij zich in om processen in de zorg van binnenuit te optimaliseren.

Bob Nijendijk

MSc, Zorgconsultant

Heeft Technische Geneeskunde gestudeerd en richt zich nu met enthousiasme op het inzetten van innovatie om de patiëntenzorg te verbeteren.

Liza Lotte Mulder

Msc, Zorgconsultant

Met haar achtergrond in verpleegkunde én medische antropologie - sociologie duidt zij sociale contexten en leefwerelden om bij te dragen aan de vooruitgang van de gezondheidszorg.

Erik Golbach

MSc, Zorgconsultant

Gebruikt zijn achtergrond als Technisch Geneeskundige om het zorgproces beter te laten werken en hiermee de patiënt te helpen.

Guusje Jans

MSc, Zorgconsultant

Studeerde Technische Geneeskunde en zet zich als zorgconsultant met veel plezier in om zorgprocessen te optimaliseren en hiermee de patiëntenzorg te ondersteunen.

Ruud van Uden

MSc, Manager zorgcontrol & Trainer procesoptimalisatie KINASE

Vanuit zijn ruime ervaring als zorgconsultant op het gebied van procesoptimalisatie, vindt hij het geweldig om de KINASE consultants te trainen.

Laad meer

Tijdelijk project doen?

Voelt de stap naar full-time consultancy wat groot, omdat je nog studeert of omdat je misschien ook nog wel wil dokteren? We zijn voortdurend op zoek naar bevlogen mensen voor kortdurende, vaak parttime opdrachten. Misschien is Young KINASE wel iets voor jou?

Meer over Young KINASE