Sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Ben je op zoek? 

Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Omdat het belangrijk is weloverwogen keuzes te maken, zowel voor jou als voor ons, volgen we de onderstaande stappen:

Koffiedate

Is je interesse gewekt, maar kun je je nog geen voorstelling maken van het werk van een consultant? Onze mensen vinden het leuk om met jou te praten over hun keuzes destijds en over hun huidige dagelijkse werk.

Eerste gesprek

Heb je de keuze gemaakt om bij ons te solliciteren? Grote kans dat we je na het ontvangen van je CV en brief uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kijken we of er aanleiding is om een tweede gesprek te plannen.

Tweede gesprek

Als je bent uitgenodigd voor een tweede gesprek, ontvang je van ons van tevoren een online assessment. Tijdens het gesprek praten we over de resultaten en stellen we een aantal verdiepende vragen. Ook gaan we in op de nadelen aan het werken als consultant, zodat we een bewuste keuze voor elkaar kunnen maken. Het laatste onderdeel is een casus, waarbij we jou in actie kunnen zien.

Contractbespreking

Nadat we het tweede gesprek hebben kunnen laten inwerken, maken we een keuze. Indien we graag willen dat je bij ons komt werken, doen we je een voorstel en praten we daarover.

Bekijk de vacatures

Tijdelijk project doen?

Voelt de stap naar de consultancy nog wat groot, maar wil je wil ervaring op doen met het projectmatig werken? Dan is young KINASE wellicht iets voor jou. 

Nog erg aan het zoeken? Op zoek naar verhalen van mensen die je voor gingen? Luister dan de KoffieCo podcast - witte jassen in de zorg consultancy (Spotify) met Wessel en Bas. 

Naar Young KINASE