Coördinator externe review - KWF Amsterdam

Coördinator externe review - KWF Amsterdam

Februari t/m november 2024 - GEVULD

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij Nederlands’ grootste organisatie voor kankerbestrijding? Wil jij meer leren over wetenschappelijk oncologisch onderzoek en de organisatie daarvan? Ben jij communicatief vaardig, betrokken en houd je goed overzicht? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Sinds 1949 zet het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF, https://www.kwf.nl/) zich in voor een beter leven met en na kanker. Ze financieren ruim 600 onderzoeken naar betere en nieuwe behandelingen, maar ook naar de gevolgen van kanker. Het KWF biedt vier momenten per jaar aan waarop financieringsaanvragen voor wetenschappelijk onderzoek kunnen worden ingediend. Al deze aanvragen worden tijdens de externe review door (buitenlandse) wetenschappers en experts bekeken en beoordeeld. Ze kijken hierbij naar relevantie, wetenschappelijke kwaliteit en haalbaarheid.

Bij elke subsidieronde bekijk jij als coördinator externe review de aanvraag die binnenkomt. Doordat jij tijdens jouw studie al ervaring hebt opgedaan met literatuurstudies, kun jij inschatten welke vakkennis nodig is voor bepaalde projectaanvragen. Je benadert actief wetenschappers en experts met de vraag of ze hun review willen geven binnen de bijbehorende deadline. Tijdens deze periode ben jij het aanspreekpunt en zorg je dat de deadlines gehaald worden.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je komt te werken in een team van ongeveer 10 personen waarin je één vaste supervisor krijgt. Deze supervisor neemt het inwerktraject op zich en zorgt dat jij vervolgens zelfstandig aan de slag kunt. Intern communiceer je zorgvuldig met collega’s en extern heb je contact met wetenschappers en experts. Door die interne en externe samenwerking, leer jij je communicatieve vaardigheden nog verder te ontwikkelen en bouw je aan jouw netwerk.

Wie zoeken wij?

Bij Young KINASE werken enthousiaste studenten en afgestudeerden met een zorg gerelateerde achtergrond, die willen leren over de achterkant van de zorg. YK’ers begrijpen dat om de zorg écht te laten werken, je een brede blik nodig hebt waarmee je verder kijkt dan de verpleegafdeling en het ziekenhuis. Voor deze opdracht zoeken wij:

  • Twee studenten of afgestudeerden met een zorg gerelateerde achtergrond (geneeskunde, klinische technologie, health care management, psychologie etc.); 
  • Je werkt gestructureerd en bewaart het overzicht;
  • Je bent communicatief sterk en kan goed met mensen omgaan;
  • Het is een pre als je ervaring met wetenschappelijk onderzoek, Excel en oncologie hebt;
  • Je bent 2 tot 5 dagen per week beschikbaar;
  • Per direct t/m april en juni t/m december
  • De werktijden zijn maandag t/m vrijdag 09:00-17:00uur. Na een inwerkperiode is het mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Wat bieden wij?

We bieden je de mogelijkheid om in een korte periode veel te leren over het KWF en het management rondom wetenschappelijk onderzoek. Je krijgt een werklaptop en gaat samen met het team op het KWF kantoor te Amsterdam (of thuis) aan de slag. Op vaste kantoordagen (dinsdag) krijg je de mogelijkheid om bij de team overleggen aan te sluiten om zo nog meer te leren van de organisatie. Daarnaast krijg je een mooi salaris op basis van jouw ervaring en je reiskosten worden vergoed.

Solliciteren

X
X