Over Ons

Zorgprofessionals met verstand van zaken

In het huidige zorglandschap is behoefte aan professionals die in staat zijn zorgvraagstukken vanuit een medische achtergrond te benaderen. KINASE heeft als doel de zorg te voorzien van mensen met dit dubbelprofiel van zorgprofessional én consultant.

KINASE gelooft in leren in de praktijk en het plaatsen van zorgprofessionals buiten hun comfortzone. Door aan de slag te gaan als consultant in de zorg ontstaan waardevolle oplossingen voor zorgvraagstukken. Met de juiste begeleiding ontwikkelt iemand zich zo razendsnel tot een zorgprofessional met verstand van zaken die de brug kan slaan tussen management en ICT enerzijds en de dokter op de werkvloer anderzijds.

"Wij geloven in oplossingen vanuit de zorgprofessional zelf"

KINASE heeft als doel de zorg te voorzien van mensen met dit dubbelprofiel. De focus van hun opdrachten ligt op de praktijk. Hiermee zijn de ontwikkelde vaardigheden direct van waarde wanneer iemand besluit terug te keren naar het ziekenhuis. Anderen zullen niet terugkeren in het primaire zorgproces, maar halen zoveel energie uit onze manier van werken, dat zij doorgroeien in het consultancy-werk. Met hun dubbelprofiel zijn ze van onschatbare waarde voor de zorg. 

Onze cultuur

Betrokkenheid, kwaliteit en werkplezier zijn de drie kernwaarden waar wij iedere dag hard mee werken. Dit vormt de basis voor ons handelen en straalt uit in alles wat wij doen. Er heerst een open en informele cultuur waar altijd tijd is voor goede en nieuwe ideeën. Wij bieden dan ook alle ruimte aan onze mensen om deze ideeën tot uitvoering te brengen. 

Onze werkwijze

Actuele kennis van zorgprocessen vormt de basis van onze dienstverlening. Wij combineren projectmanagement en projectondersteuning, met een duidelijke communicatie naar de werkvloer. Onze ervaren zorgprofessionals met kennis van de zorg zijn uw partners voor geslaagde projecten. Door onze kennis van de praktijk, zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor vrijwel ieder probleem binnen de zorgsector. 

Ons team

Ons team bestaat uit artsen, een technisch geneeskundige en een apotheker die allen werkzaam zijn geweest in de zorgsector, en vanuit die ervaringen de zorgsector willen verbeteren en veranderen. Deze motivaties stralen wij dan ook uit. Wij houden van uitdagingen, en maken onze handen graag vies om deze uitdagingen aan te gaan en op te lossen. Het blijft niet alleen bij een oplossing, maar wij zorgen er ook voor dat onze oplossing overgedragen wordt bij onze klanten zodat er een structurele oplossing gecreëerd wordt. 

Arno Bisschop

MD, PhD, MSc, directeur

Na de opleiding geneeskunde, bedrijfskunde en zijn promotie begonnen met ondernemen en dagelijks bezig goede zorg en begeleiding bieden vanuit zijn artsenperspectief.

Stefan Ottenbros

PharmD, MSc, directeur

Met de achtergrond van apotheker en bedrijfskundige heeft Stefan een grote passie voor ondernemerschap binnen de zorg.

Wessel Fuijkschot

MD, Mede-oprichter

Na de opleiding geneeskunde en zijn promotie-onderzoek begonnen als ANIOS interne. Daarnaast heeft Wessel een grote interesse in de bedrijfseconomische kant van de zorg.

Tijmen Hommes

MD, PhD, Zorgconsultant

Na de opleiding geneeskunde en promotie begonnen als AIOS MDL. Hierna de overstap gemaakt naar Kinase met de passie om de zorg te verbeteren.

Lidy Kuster

MSc, Zorgconsultant

Lidy is opgeleid tot technisch geneeskundige en werkt aan diverse projecten binnen KINASE

Dagmar van Rijckevorsel

MD, Zorgconsultant

Dagmar werk als zorgconsultant bij KINASE