Bijbaan geneeskunde student

Bijbaan geneeskunde student

Gezocht: Geneeskundestudent voor een interessante bijbaan. Wachttijd voor coschappen? Tijdelijk beschikbaar? Gevoel voor organiseren?

20 februari 2019

Mooi, want dan zoeken we jou (en je vrienden). Je gaat aan de slag op het planbureau, de "machinekamer" van het ziekenhuis. Daarmee help je bij het organiseren van de zorg voor oncologische patiënten.
We zoeken meerdere geneeskundestudenten die minimaal 2 dagen per week in een periode van minimaal 2 maanden aan de slag willen in de regio Utrecht.
Stuur vooral een mail naar Ruben@Kinase.nl, voor meer informatie.
KINASE is een consultancybureau met artsen in dienst. Doordat we dicht op de werkvloer staan komen onze adviezen aan en kunnen we helpen bij de uitvoering. Het hogere doel is de zorg beter te organiseren, voor de patiënt en voor de zorgprofessional.
Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer