Innovatie op de poli: RPA

Innovatie op de poli: RPA je mee?

Innovatie en automatiseren, het zijn mooie woorden maar wat lukt er nu echt in de praktijk? Hoe verbetert het de zorg niet in 2028, maar nu al?

29 februari 2024

Op de poli’s van het Erasmus MC houdt onze consultant Suzanne zich met een team bezig met Robotic Process Automation (RPA). Als aanjager neemt ze nu al meerdere poli’s mee in de driehoek Mens – Proces – Systeem voor RPA-ontwikkeling en adoptie.

Klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk komt het neer op het automatiseren van de processen en dagelijkse handelingen in HiX. Zo loopt het systeem soepeler, neemt het aantal keer onnodig klikken af en hebben poli-medewerkers meer tijd voor de patiënt.

Daar kun je niet tegen zijn. Sterker nog, eigenlijk gunnen we alle zorgorganisaties dat ze meedoen met RPA!

Wij vinden het leuk om te vertellen over hoe we de zorg laten werken. Nog leuker is het, als organisaties zelf er iets over schrijven.

Dus lees wat het Erasmus MC er zelf over zegt, en laat ons weten als je een keer wil praten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het vlak van innoveren en digitaliseren.

En lees ook onze serie posts over het IZA, en wat wij denken dat er in de praktijk nodig is om de benodigde transformatie ook waar te maken. Want alleen samen kunnen we de zorg weer echt laten werken. En effectieve RPA, helpt daarbij!

RPA EMC 2

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer