Lidy is partner!

Lidy is partner!

We zijn eruit! Met kippenvel en glansoogjes tekenden we. Vanaf vandaag is Lidy partner en mededirecteur van KINASE. Als eerste medewerker heeft ze een schitterende route afgelegd binnen ons bedrijf.

10 mei 2023

Ze maakte al vroeg in haar leven mee hoe belangrijk zorg is. Met onbeteugelde energie zet ze zich sindsdien in voor de patiënt. Die volgens haar recht heeft op de best mogelijk georganiseerde zorg. Geleverd door zorgverleners die daartoe in staat worden gesteld.
 
Ze heeft in 7 jaar tijd onze manier van werken vormgegeven. Daarbij hamert ze op het belang van luisteren, het maken van een connectie en het hebben van kennis van de praktijk.
 
Ruben en Wessel hebben haar gevraagd om samen KINASE verder uit te bouwen en onze mensen te helpen door te groeien. Onze opdrachtgevers zullen merken dat we met nog meer focus op kwaliteit, resultaat zullen boeken op het gebied van implementatie en samenwerking.
 
Samen laten we de zorg werken!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer