Nationaal Coassistenten Congres 2024

Nationaal Coassistenten Congres 2024

“Weet jij of je medisch specialist wil worden?” Best wat coassistenten hebben een haat-liefdeverhouding met deze vraag. De vraag kan helpen om te vertellen over je passie. Maar het beantwoorden kan met onzekerheid gepaard gaan.

13 maart 2024

Kan ik mijn droom wel bereiken? Ook voor hen die geen idee hebben, die hun toekomst nadrukkelijk buiten het ziekenhuis zien, of überhaupt niet zeker zijn of ze met patiënten willen gaan werken, kan de vraag lastig zijn.

Afgelopen weekend raakten we in gesprek met deelnemers aan het Nationaal Coassistenten Congres en stelden we deze vraag.

Gelukkig kregen we mooie antwoorden en werden er vragen teruggesteld. Bijvoorbeeld hoe het is om als consultant te werken en de voor ons soms wat beladen vraag: “Mis je de patiëntenzorg niet?”.

Tijdens een workshop namen onze zorgconsultants Tirza en Edwi 80 coassistenten mee in de KINASE aanpak en hoe wij als implementatieversnellers te werk gaan. Heel gaaf om iets te kunnen delen over het werken áán de zorg.

Dank voor de uitnodiging Nationaal Coassistenten Congres. Mooi om deze ambitieuze 800 mensen bij elkaar te zien. En wat een strakke organisatie, complimenten. De volgende keer zijn we er graag weer bij!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer