Bedankt Thymo & Jori !

Bedankt Thymo & Jori!

Joh, wat waren ze goed! De twee stagiaires die de afgelopen maanden ons team versterkten. Daar mogen we wel even bij stilstaan.

15 juli 2021Jori Kleiss, student Science, Business & Innovation, ondersteunde enkele maanden onze Young KINASE tak. Jori deed onderzoek naar een spannend, nieuw idee waar we aan werken. Een idee dat directe verlichting van administratie geeft bij artsen en verpleegkundigen. Daarnaast stak hij de handen uit de mouwen op verschillende projecten en in het marketing team.

Thymo Rijneveld, student Business Innovation, voltooide het laatste deel van zijn studie bij KINASE. Thymo onderzocht hoe we ziekenhuizen het beste kunnen ondersteunen bij het aanbieden van beeldbellen. Benieuwd naar de resultaten? Check zijn #beeldbelblog hier op dewebsite! Maar net zo onvergetelijk zijn de muzikale bijdragen als "Mixmaster T" tijdens de terugkommiddagen, geweldig!!

Als kers op de taart sloten ze hun tijd bij ons af met het KINASE weekend. Dat het een schot in de roos was, bewijzen onderstaande foto's wel! 

Jongens, bedankt voor jullie tomeloze inzet en heel veel succes gewenst in de toekomst!

#stage #toppers met #toegevoegdewaarde
linkedinthymo2linkedinjori2
Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Inspiratie voor de Jonge Gezanten

Je bent jong en je wil wat: problemen in de zorg oplossen!

Lees meer
Onderwijsweekend 2023

Niet alleen de Wipselberg stond in de steigers; ook wij hebben onze kennis en vaardigheden weer flink bijgespijkerd!

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer