Onderwijs binnen KINASE: de KINASE-formule

Onderwijs binnen KINASE: de KINASE-formule

Wat een giganten op deze foto! Op de foto is het misschien de hoek, maar ze bewezen het ook te zijn als het aankomt op ons interne onderwijs!

20 oktober 2022

Onderwijs dat zowel over de KINASE formule gaat als over Benjamin Button, daar hadden Lidy en David meteen onze interesse te pakken.

Onze manier van werken omschrijven we zelf middels de KINASE formule, welke kortgezegd de combinatie van persoonlijke touch en analyse in onze werkwijze karakteriseert. Kenmerkend voor de formule is dat we aanwezig zijn op de werkvloer om er achter te komen wat er voor de zorgverleners belangrijk is om hun werk goed te kunnen doen. ‘Wanneer zet je die nou precies in?’ luidde een tijdje terug de vraag.

Het antwoord kwam tijdens dit onderwijs al snel naar voren: die zetten we altijd stiekem al in, maar je bent je er als starter vaak nog minder bewust van. Als Benjamin Buttons zijn we gaan terugkijken op momenten waar we de KINASE formule toepasten zonder dat we het doorhadden, of juist welk onderdeel van de formule ontbrak als een opdracht even stroef liep. 

david en lidy 1

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Afronding stage Rianne

It's a wrap! Met een eindpresentatie vol waardevolle lessen sloot Rianne haar stage bij ons af.

Lees meer
Terugblik Samen voor Goud

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseerden KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni in Hoorn samen hét event...

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer