Onderwijsweekend

Onderwijsweekend

Hier wordt nagedacht, dat kun je zien. Serieuze gezichten tijdens het KINASE onderwijsweekend in Haarlem.

11 februari 2019

Vandaag kraakten we de drie moeilijkste casus die we het afgelopen jaar zijn tegengekomen. Met de input van de groep, een goede trainer en een gestructureerde methode kwamen we verder dan ooit. En ja, dat doet soms een beetje zeer.

Onze artsen hebben aan het begin vaak een achterstand in consultancy skills. Logisch ook, want projectmatig werken, daar kom je als jonge arts vaak niet aan toe. Gelukkig pakken ze het bij ons meestal snel op. De combinatie met hun ervaring als zorgverlener, maakt dat ze vervolgens razendsnel tot oplossingen komen en direct kunnen helpen met implementeren.

We helpen onze consultants het hele jaar door bij deze transitie. Bijvoorbeeld door het organiseren van onderwijsavonden. Of met het buddy systeem, waarbij de ervaren consultants de 'newbies' onder hun hoede nemen. Weten welke casus we te lijf gingen?

Anne en Ruben praten je graag bij.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer