Professionele ontwikkeling

Professionele ontwikkeling

Hier zie je Lex bij een loopbaansessie. Hij praat een geblinddoekte collega langs een obstakel. Wat je daar in vredesnaam aan hebt?

30 januari 2019

Het helpt inzien hoe je leiding geeft. Lex wil van kleins af aan huisarts worden en hij is hard op weg om dat te bereiken. Hij vindt het woord loopbaancoaching dan ook niet helemaal geschikt. Oké, dank je Lex, we gaan een nieuwe naam verzinnen.

Lex ziet het meer als professionele ontwikkeling. Samen met de De Jonge Dokter, Talent&Care en coach/psychiater Saskia Palmen ontwikkelden we een traject van een jaar. Op een speelse manier leren over jezelf is het uitgangspunt. Daarnaast werkt het bevrijdend om te zien dat collega’s met dezelfde thema’s bezig zijn. Hoe ga je om met het gevoel te weinig tijd te hebben? Of het gevoel dat je alles al moet kunnen?

Bij KINASE zien we de meerwaarde van dit gebeuren. Een goede consultant kent zichzelf namelijk. Meer weten? Neem contact op met Ruben of Anne.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Tijmen Hommes in het Parool

Onlangs heb ik mijn opleiding tot medisch specialist beëindigd. Na vier jaar studie, twee jaar coschappen, vier jaar ­promotieonderzoek en...

Lees meer
Daar is ze dan!

Het antwoord op al ons wachten. Nee zonder dollen.

Lees meer
Werkstudent gezocht!

Young KINASE heeft ruimte voor een “werkstudent” Wil jij de eerste helft van 2020 YK verder op de kaart zetten?...

Lees meer