Professionele ontwikkeling

Professionele ontwikkeling

Hier zie je Lex bij een loopbaansessie. Hij praat een geblinddoekte collega langs een obstakel. Wat je daar in vredesnaam aan hebt?

30 januari 2019

Het helpt inzien hoe je leiding geeft. Lex wil van kleins af aan huisarts worden en hij is hard op weg om dat te bereiken. Hij vindt het woord loopbaancoaching dan ook niet helemaal geschikt. Oké, dank je Lex, we gaan een nieuwe naam verzinnen.

Lex ziet het meer als professionele ontwikkeling. Samen met de De Jonge Dokter, Talent&Care en coach/psychiater Saskia Palmen ontwikkelden we een traject van een jaar. Op een speelse manier leren over jezelf is het uitgangspunt. Daarnaast werkt het bevrijdend om te zien dat collega’s met dezelfde thema’s bezig zijn. Hoe ga je om met het gevoel te weinig tijd te hebben? Of het gevoel dat je alles al moet kunnen?

Bij KINASE zien we de meerwaarde van dit gebeuren. Een goede consultant kent zichzelf namelijk. Meer weten? Neem contact op met Ruben of Anne.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer