Project BovenIJ

Project BovenIJ

Suzanne! Neem ons mee in je huidige project bij BovenIJ...

07 juni 2022

Vertel eens wat over jouw project?!

“Binnenkort gaat het BovenIJ ziekenhuis over op een nieuwe versie van HiX. We zijn in de voorbereiding daarop gestart met project WOW (Way Of Working). Met dit project willen we de eigen manier van werken optimaal hebben staan. Dat helpt namelijk om de migratie goed te laten verlopen en het meeste uit het nieuwe systeem te halen. Als eerste stap hebben wij onze Happy met HiX scan uitgevoerd. Daarin bewegen we ons als vlieg-op-de-muur over de werkvloer om de verschillende werkprocessen op de zorgafdelingen goed te leren kennen. Hieruit ontstaan verbeterideeën die we, samen met de medewerkers van het BovenIJ, verder uitwerken.”
 
Hoe gaat dat dan verder?

“Wij helpen om de goede ideeën, die ontstaan in dit proces, blijvend een plek te geven in de organisatie. Zo wordt de migratie van het Elektronisch Patiënten Dossier een succes en zien we vaak dat we ook voor de periode daarna meerwaarde hebben geleverd.”

BovenIJ

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Tijmen Hommes in het Parool

Onlangs heb ik mijn opleiding tot medisch specialist beëindigd. Na vier jaar studie, twee jaar coschappen, vier jaar ­promotieonderzoek en...

Lees meer
Daar is ze dan!

Het antwoord op al ons wachten. Nee zonder dollen.

Lees meer
Werkstudent gezocht!

Young KINASE heeft ruimte voor een “werkstudent” Wil jij de eerste helft van 2020 YK verder op de kaart zetten?...

Lees meer