Seizoen 3 DZLW podcast

Seizoen 3 DZLW podcast

De opnames van seizoen 3 van podcast De Zorg Laten Werken zitten er op! Dit voorjaar gingen Anna Verhulst en Wessel Fuijkschot met microfoon en koptelefoon weer in gesprek met prominente zorgoplossers uit het hele land.

03 augustus 2023

De komende weken zijn we, samen met MedischeScholing, druk bezig met de nabewerking van de opnames, zodat we die vanaf eind augustus met jullie kunnen delen!

Ook dit seizoen was er weer een (inmiddels demissionair) minister te gast! Anna en Wessel trokken net als vorig jaar naar Den Haag, dit jaar voor een gesprek met minister Conny Helder!

Haar carrière wordt gekenmerkt door een sterke drang om dingen op te lossen. Deze eigenschap, gecombineerd met een aanleg voor leiderschap en de natuurlijke neiging zich overal mee te bemoeien, bracht haar uiteindelijke op haar huidige positie van minister voor Langdurige Zorg en Sport.

Seizoen 3 van De zorg laten werken - Podcast staat vanaf eind augustus online op alle bekende podcast-kanalen. Abonneer je nu alvast via je favoriete podcast-app en volg onze LI-pagina om de aftrap niet te missen:

Spotify: https://lnkd.in/ewEDmgdm
Apple Podcasts: https://lnkd.in/epDVVg6C
Medicast: https://lnkd.in/ei7W3mu2
 
Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer