TiiM Congres 2021

TiiM Congres 2021

Op 30 april 2021 geleden waren we te gast bij het online Techincal Innovations in Medicine (TiiM) congres van de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde (NVvTG). En daar zijn we trots op!

11 mei 2021

"De CEO van KINASE zei: De TG'ers zijn al 'senior' voor ze beginnen met hun eerste baan, ten gevolge van de aandacht voor persoonlijke professionele ontwikkeling in de opleiding. Yes!"

"Gehoord van KINASE, en volledig mee eens: je loopbaan als TG'er is geen fuik, je kunt altijd nog alle kanten op."

Kijk, daar worden wij nu blij van. Deze quotes zagen wij in de chat voorbijkomen toen we deelnamen aan het TiiM congres van de NVvTG
Onze eigen Erik en Wessel waren present en praatten mee in een panel over AI in de zorg onder leiding van Laurens Schinkelshoek.

Bij KINASE wisten wij allang hoeveel kennis en waarde de technisch geneeskundige (TG'er) kan toevoegen aan de zorg. Daarom zijn we ook trots op de TG consultants in onze gelederen. Volgend jaar zijn we er graag weer bij!

 

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Tijmen Hommes in het Parool

Onlangs heb ik mijn opleiding tot medisch specialist beëindigd. Na vier jaar studie, twee jaar coschappen, vier jaar ­promotieonderzoek en...

Lees meer
Daar is ze dan!

Het antwoord op al ons wachten. Nee zonder dollen.

Lees meer
Werkstudent gezocht!

Young KINASE heeft ruimte voor een “werkstudent” Wil jij de eerste helft van 2020 YK verder op de kaart zetten?...

Lees meer