TiiM congres 2024

TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

19 april 2024

Hoe dat er bij KINASE uitziet, stond centraal bij onze workshop op het TiiM congres van de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde (NVvTG).

Bij KINASE werken opvallend veel Technisch Geneeskundigen. Zij maken bij uitstek het verschil op de werkvloer met hun gecombineerde kennis van zorg én techniek. Toch is het soms best lastig uit te leggen hoe we dat precies doen. Deze workshop gaf ons de kans dat eens goed uit te leggen.

In een interactieve sessie namen onze consultants Suzanne en Guusje deelnemers mee in de KINASE aanpak. Met 5 stellingen gingen zij het gesprek aan over uitdagingen die wij in ons dagelijks werk tegenkomen en hoe daarmee om te gaan.

Gaaf om te zien dat deelnemers overtuigd waren van de belangrijkste zaken: de zorg laten werken? Dat doe je samen! Zorgverleners betrekken en sámen komen tot de beste oplossing. Het belang hiervan zien wij dagelijks terug in ons werk.

Dit sloot volledig aan bij de keynote van Maroeska Rovers. Zij benadrukte bij de opening al hoe belangrijk vroegtijdige samenwerking is om te zorgen dat het juiste probleem helder is en de juiste oplossing gevonden wordt. Daar zijn wij het volledig mee eens!

Dankbaar voor deze inspirerende dag en de mogelijkheid deze mooie beroepsgroep meer te vertellen over hoe wij op een dagelijkse basis de zorg laten werken. Graag tot volgend jaar!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer