Tijd voor ontwikkeling!

Tijd voor ontwikkeling!

Binnen KINASE proberen we persoonlijke en professionele ontwikkeling op verschillende manieren mogelijk te maken en te stimuleren. Twee van die mogelijkheden zie je in deze foto’s samen komen.

27 januari 2023

Sinds afgelopen jaar heeft iedereen budget om iets aan te schaffen voor persoonlijke en/of inhoudelijke ontwikkeling. Dan kan ‘theorie’ de praktijk echt versterken. Maar wanneer maak je dan de tijd vrij om daar iets mee te doen?
 
Zo nu en dan is ons woensdagmiddag onderwijs simpelweg een moment om te besteden aan een onderwerp dat jij interessant vindt, ieder op zijn eigen tempo. Waar we op de opdracht vaak versnellen, is dit een moment om een beetje te vertragen. Aan het einde delen we de interessantste inzichten: wat we in de praktijk toe gaan passen en hoe we dat gaan doen. Zo leren we individueel, en toch samen!

1674800858430

1674800858478

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer