Traineeship in de zorg

Traineeship, iets voor jou?

Ben jij onlangs afgestudeerd en als arts aan de slag gegaan, maar zou je graag nog wat breder ervaring willen opdoen?

16 oktober 2018

Ben jij onlangs afgestudeerd en als arts aan de slag gegaan, maar zou je graag nog wat breder ervaring willen opdoen? Juist ook buiten het directe artsenvak om. Heb je alles in huis om een mooie carrière tegemoet te gaan, maar twijfel je of je eigenlijk wel arts wilt zijn?

Een 'traineeship', dat is toch niets voor artsen? Zeker wel, dachten we bij KINASE en de eerste groep is onlangs gestart. Deze populaire term uit het bedrijfsleven wordt vaak ingezet om high potentials aan te trekken. De filosofie erachter is echter prachtig. Dus wij ontwikkelden ons eigen programma waarbij werken en leren centraal staan.

Onze trainees combineren een baan als arts met het werken als consultant.

In combinatie met intensieve coaching en trainingen ontwikkelen ze zich razendsnel tot een arts met verstand van zaken. Ingrid, Daan, Karin, Marije en Anne, heel veel succes en vooral plezier tijdens jullie traineeship!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer