UMCU, PMC en CMH: HiX 6.3 is live!

UMCU, PMC en CMH: HiX 6.3 is live!

Wow, wat een mijlpaal voor het UMC Utrecht, Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie en Centraal Militair Hospitaal: het nieuwe EPD HiX 6.3 is live!

07 maart 2024

Van harte gefeliciteerd, echt een prestatie om trots op te zijn! Een lange periode van bloed, zweet en tranen maar het resultaat is ernaar. Geen enkele EPD-update gaat helemaal vlekkeloos, maar met al onze ervaring durven we wel te zeggen dat deze best goed gaat. De zorg gaat door, de processen lopen en de zorgverleners hoe het systeem werkt. Daar doen wij het voor. Dat maakt ons blij. Dus spot de happy Kinasianen!

Wij blijven ons in de nazorg periode inzetten voor het ondersteunen en bijscholen van de zorgverleners, om vanuit het zorgproces steeds beter te werken met het nieuwe EPD. Systeem, Proces én Mens.

Vanuit KINASE zijn Lidy en Max namelijk al sinds 2022 betrokken bij de voorbereidingen van het programma, binnen de Zorg van Morgen. Stip op de horizon is de zorg in 2030. In de loop van 2023 is de focus echt op de scholing voor het nieuwe EPD komen te liggen. Toen is voor deze enorme operatie ook Erik aan het opleidingsteam toegevoegd, en later ook Tirza en Laura om vol passie specifiek de zorgverleners in het Prinses Maxima Centrum voor te bereiden en op te leiden. En onze collega’s GuusjeSuzanne en Anne-Lynn waren en zijn nog steeds druk bezig met de vertaling naar het Patiëntenportaal, super belangrijk!

Extra leuk aan deze livegang, is dat Max en Lidy aanwezig waren bij de druk op de échte rode knop. Zelfs na zoveel jaar ervaring, gaat hun technisch geneeskundig hart daar nog harder van kloppen. Dat verklaart die extra big smiles!

Lees hier wat het UMC Utrecht er zelf vol trots over schrijft. Wat ons betreft is die trots helemaal terecht!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer