Welkom Bob!

Welkom Bob!

Kijk, daar zit Bob. Na zijn studie technische geneeskunde klopte hij bij ons aan. Hij wist toen nog niet precies wat hij wilde doen, maar we zagen wel direct een match. Nu, een half jaar later, hoort hij bij ons vaste team en zit hij te lunchen in de tuin.

04 mei 2021


"Tijdens mijn studie was ik veel bezig met hoogwaardige, nieuwe technologie. Gaandeweg kwam ik erachter dat het niet af is als de techniek staat. Dan begint het werk juist. Hoe gaan de zorgverlener en de patiënt deze techniek inzetten? En hoe zorgen we dat de techniek blijvend verbeterd wordt om de gebruikers maximaal te dienen? Dat vroeg ik me af. Zoiets als het EPD of sommige eHealth toepassingen zijn al jaren technisch op de markt, maar er zit nog veel ruimte voor verbetering in het gebruik"

Bob kwam er dus achter dat hij met zijn achtergrond heel goed in staat is om de brug te slaan tussen techniek en werkvloer. 

En nu? Nu gaat hij weer verder met zijn lunch!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer