Welkom Edwi!

Welkom Edwi!

Wat fijn dat je er bent Edwi. Vertel eens, hoe is dat gelopen en wat kom je doen?

05 juli 2023

“Ik volg KINASE al jaren. De gedrevenheid om de zorg te laten werken en de positieve uitstraling van de mensen, vielen op. Afgelopen jaar kwam KINASE serieus op mijn radar, toen ik uitkeek naar een nieuwe uitdaging. Tijdens onze gesprekken werd er goed geluisterd naar wat ik kan en wil brengen in de zorg."
 
Wat dat dan is?
 
"Zorgorganisaties helpen bij digitalisering en samenwerking. Het potentieel daarvan is eindeloos, maar het gaat niet vanzelf. Als echte verbinder en aanjager, help ik bij het opstellen van een actiegerichte visie en strategie. Daarna begeleid ik bij de realisatie. Die match tussen bedenken en doen, maakt KINASE uniek.
 
Ik ben nu twee weken bezig en de uitdaging die ik zocht, heb ik gekregen hoor! De overgang van Amsterdam UMC naar KINASE is groot. Soms ben ik even verrast over hoe weinig hier nog vastligt. Direct gevolgd door een stoot energie. Nu mag ik namelijk meebouwen. Aan KINASE en aan een zorg die werkt.
 
Meer weten over mijn nieuwe rol en projecten? Stuur een berichtje en ik praat je graag bij.”

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer