Welkom Guusje!

Welkom Guusje!

Welkom Guusje! Hier hielden we je even van je werk, scuzi. Vertel eens Guusje hoe ben je bij ons terecht gekomen en aan welke opdrachten werk je?

11 januari 2022

“Nadat ik eerder al via een studiegenootje over KINASE hoorde kwam ik ze tegen op het congres van de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde - NVvTG. Ik sprak met een aantal consultants en luisterde naar het verhaal van Wessel.
 
Ik dacht na mijn studie technische geneeskunde aan veel verschillende opties, maar dit was het toch echt. Hier kon ik in de zorg blijven met de juiste verhouding van praktisch bezig zijn op de vloer en het meer abstracte en strategische werk.
 
Ik merkte direct dat iedereen hier het werk voor zorgverleners makkelijker wil maken. Hoe zorgen we ervoor dat ze zich op de patiënt of de medische handeling kunnen richten? Die vraag kun je alleen goed beantwoorden als je dicht bij de zorgverlener staat. Een hele interessante benadering vond ik. 
 
Verder keek ik er naar uit om me ergens onderdeel van te voelen. Daarom was ik niet eens zo zenuwachtig toen ik startte. Er was veel tijd voor mij en ik ontving al een kaartje voor mijn verjaardag voordat ik gestart was. Eerst maar eens landen, bleek verder een goed advies van Lidy.
 
Ik ben samen met Liza Lotte en Max gestart in het Alexander Monro Ziekenhuis. Echt heel fijn om in dit team te werken. De laatste terugkommiddag op kantoor ben ik bij geweest, maar daarna ging het onderwijs weer naar online. Gelukkig is het voor de opdracht belangrijk om geregeld op locatie te zijn, echt geluk daarmee.  
 
Waar moet je nog aan wennen dan?
 
“Aan het doen van meerdere dingen tegelijk, zeker met een opdracht die je opslokt. Echt anders dan afstuderen, er is nog meer te doen. Naast de opdracht in het AMZ help ik David met het dRural project. We structureren de informatie van dit grote Europese project met een ziekenhuis, onderwijsinstellingen, commerciële partijen en overheden.”

Aan de slag maar weer dan Guusje :)

 1641905338546

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Zo maken we IZA waar: de menukaart

Waarom we opleiding voor IZA-transformatie
à la carte moeten aanbieden

Lees meer
Zo maken we IZA waar: samenwerken in de zorg

Als je wil samenwerken in de zorg, moet je de ballen hebben om toe te geven dat een ander iets...

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer