Welkom Liza Lotte!

Welkom Liza Lotte!

Kijk die daar, in het midden. Daar zit ze. Liza Lotte!

19 oktober 2021

“Anderen helpen, dat is waar ik warm voor loop. Vol overtuiging doorliep ik dan ook de opleiding tot #verpleegkundige. Om de beste zorg voor iedere patiënt te leveren zijn een strakke #organisatie en een prettige #werksfeer essentieel. Super interessant vond ik deze onderwerpen en ik besloot reflecties op deze thema’s te delen. Met collega’s en uiteindelijk zelfs met de RvB. Dit leidde tot interessante gesprekken en zette me op het spoor van de #studie medische antropologie & sociologie.

Het belangrijkste dat ik daar geleerd heb? Dat dingen altijd complexer zijn dan ze lijken en dus om te #luisteren en niet te snel te oordelen. Via via hoorde ik over KINASE en ik was direct enthousiast.

Inmiddels ben ik gestart bij het OPEN project. We ondersteunen de huisartspraktijken bij de #onlineinzage. De techniek staat grotendeels, nu willen we het gebruik door #patiënten en #huisartsen bevorderen. Ik maak de communicatiestrategie samen met een ervaren consultant, bewerk de website en nieuwsbrief van het project en regel de projectadministratie.

Ik help ook in het Alexander Monro Ziekenhuis borstkanker | borstaandoeningen | erfelijkheid om het secretariaat te ondersteunen. Zo leer ik tegelijkertijd #HiX en de achterkant van de zorg nog beter kennen."

Veel succes Liza Lotte!