Welkom Max!

Welkom Max!

Welkom Max, wat fijn dat je er bent. Goeie pose, by the way. Max maakte onlangs zijn studie technische geneeskunde af en ging aan de slag bij ons. Hij kende ons van de opdrachten die hij deed voor Young KINASE.

05 januari 2022

“Ik heb eerst de #floorsupport voor een nieuwe versie van een EPD begeleid. Sommige medewerkers hadden geen vragen, andere waren wat aangeslagen door de verandering. Luisteren en gerust stellen was wat we deden. Ik merkte dat ik rustig kon blijven in de hectiek. Ik wilde de mensen echt helpen en vond het leuk om te doen.

Een andere opdracht die me bijbleef is de ondersteuning van de vaccinatie van huisartsen. Dat was tijdens een grote sneeuwstorm. Er leefde echt een heel gaaf gevoel in het team, we gaan iedereen helpen, we werken aan de oplossing van de pandemie. Energie, knallen, echt een dag met een doel.

Na deze opdrachten kwam ik Erik en Sophie tegen op een congres en besefte ik dat er voor mij een veel grotere wereld is dan zorgverlener worden.

Mijn eerste indrukken zijn die van een energiek, jong bedrijf, waar iedereen gedreven is om het verschil te maken. We helpen bij de praktische ondersteuning, maar zorgen er ook voor dat de organisatie het op lange termijn zelf kan. Ik werk nu veel en prettig samen met Guusje en Liza Lotte in het Alexander Monro Ziekenhuis.

Verder zie ik dat iedereen in het bedrijf wordt meegenomen. Je doet dus echt mee en voelt je snel onderdeel van het team.”

Oké Max, zijn er ook nog dingen die wennen zijn?

''Nou misschien. Ik werk soms aan meerdere projecten tegelijk en er is zoveel te doen voor de opdrachtgevers. Ik moet dus weer opnieuw leren prioriteren. Het is heel anders dan mijn afstudeerstage, het is nu voor het echie.''

1641388902489

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Hoe wordt gegevensuitwisseling in de zorg in andere landen geregeld?

Voor deze vraag stond Team Internationaal van Nictiz een tijd geleden. De uitdagingen op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in...

Lees meer
Project OPEN succesvol afgerond!

Vier jaar geleden startte het landelijke programma OPEN om huisartsen te helpen bij het veilig online delen van medische gegevens...

Lees meer
Live in het Diakonessenhuis

Vrijdag 13 mei gingen we 'Live' in het Diakonessenhuis!

Lees meer