Welkom Ruby!

Welkom Ruby!

Ready as always begon Ruby zes weken geleden aan haar carrière bij KINASE.

12 mei 2022

Vertel eens, Ruby, hoe zit dat?!

“Tijdens de stages die ik liep vanuit mijn studie technische geneeskunde merkte ik het heel duidelijk. Er is ontzettend veel mooie innovatieve techniek, maar het wordt niet altijd optimaal gebruikt. Daar wilde ik wat aan gaan doen. Verder kwam ik erachter dat ik graag projectmatig werk en dan het liefst in een zorginstelling, omdat ik veel plezier haal uit het contact met zorgverleners. Ik wist toen alleen nog niet dat er een baan als deze was. 

Dat veranderde toen ik hoorde over KINASE via een studiegenootje die daar al aan de slag was. We gingen op koffiedate en ik rolde door in het sollicitatietraject. Het enthousiasme en de uitstraling van het bedrijf tijdens dit traject spraken me erg aan. Het kwam over als een plek waar ik me thuis kan voelen en kan ontwikkelen. Dat dragen de Kinasianen allemaal uit.

Verder viel op dat KINASE ergens voor staat. Peer-to-peer helpen in de organisatie. Ik geloof echt in die visie. We doen veel op gezond verstand en de gebruikelijke consultancy methodieken vormen niet de kern van onze manier van werken. Natuurlijk lopen hier een paar ervaren mensen rond en hebben we elke woensdagmiddag onderwijs, dus leer ik enorm snel bij. Vaardigheden die ik direct kan inzetten bij mijn projecten bij de ROHA en Castle Craig Verslavingszorg.

Succes Ruby!

welkom Ruby2

 

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Afronding stage Rianne

It's a wrap! Met een eindpresentatie vol waardevolle lessen sloot Rianne haar stage bij ons af.

Lees meer
Terugblik Samen voor Goud

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseerden KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni in Hoorn samen hét event...

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer