Welkom Suzanne!

Welkom Suzanne!

Onze nieuwe aanwinst, Suzanne! En wat zit ze er fleurig bij.

17 maart 2022

Vertel eens over je eerste weken bij Kinase?

“Toen ik me ging oriënteren op een mooie plek om mijn carrière te starten kwam ik KINASE verschillende keren tegen. Ik zag ze presenteren op een congres, via via werd er over ze gesproken, en ik volgde ze op de socials. Er vielen twee dingen op. De enorme drive die de mensen daar hebben om zorgverleners te helpen om hun werk voor patiënten beter te doen. En daarnaast de sfeer in het team die ze uitstralen. Gaat-niet-bestaat-niet gecombineerd met plezier maken. Heel aanstekelijk vond ik dat."

En toen en toen?

“Ik heb toen lang gesproken met een vriendin die in de consultancy werkt. Zij stelde hele goede vragen en vertelde wat zij doet. Kernwoorden waren: actie, met mensen vóór mensen, organiseren en creativiteit. KINASE zag eruit als een klein betrokken bedrijf met een enorme ambitie waar je zelf ook aan kan meewerken. Dat trok me heel erg aan. Bij een koffiedate heb ik toen nog gecheckt of dat beeld klopte.

Nu ik hier werk, is het nog beter dan ik had verwacht. Ik heb het idee dat ik op mijn huidige opdracht en binnen KINASE helemaal tot mijn recht kom en ben goed geland. Ik leer elke dag wat nieuws in de praktijk en er is voldoende ondersteuning om me daarin te helpen. Ik zie in dat als ik mijn huidige project volgend jaar nog een keer zou doen, ik het alweer heel anders zou aanpakken. Die groeifase wordt je gegund.”


Zijn er dan helemaal geen nadelen?

“Nou ja, de reistijd was wel even wennen, de eerste fase van mijn project in het BovenIJ ziekenhuis moest ik veel op locatie zijn. Ik ging weleens te lang door en vergat dat ik ook nog naar huis moest. De woensdagmiddagen met het KINASE onderwijs waren dan ook even puzzelen. Nu zit mijn project in een andere fase en lukt het om 1 à 2 keer per week op kantoor te zijn. Dat is gezellig en leerzaam.”

Suzanne, fijn dat je er bent!

Welkom Suzanne

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Zo maken we IZA waar: de menukaart

Waarom we opleiding voor IZA-transformatie
à la carte moeten aanbieden

Lees meer
Zo maken we IZA waar: samenwerken in de zorg

Als je wil samenwerken in de zorg, moet je de ballen hebben om toe te geven dat een ander iets...

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer