Welkom Tirza!

Welkom Tirza!

Vertel eens, hoe ben je bij KINASE terecht gekomen?

02 november 2023

“Ja dat is een mooie route geweest. Eerst moest ik het voor mezelf duidelijk krijgen. Dat ik beter tot mijn recht kom in een baan waar je aan de zorg werkt in plaats van erin. Daar heb ik goed de tijd voor genomen."

En toen?

“Vervolgens moest ik het selectieproces van KINASE door. Via een bijbaan bij Young KINASE kende ik al wat mensen en had ik ervaring opgedaan met de manier van werken. Dat gaf me wellicht een streepje voor. Toch was het geen gelopen race en werd er echt doorgevraagd. Ik werd hierdoor gedwongen om stil te staan bij waarom ik dit werk wil en waarom ik geschikt ben. Ook was er volop concurrentie.

Dat maakte me alleen maar meer gedreven om die plek te bemachtigen. Ik dacht: Dit is zo tof! Als dit me lukt, dan ga ik hier werken. Dan ga ik met de ideeën die ik had tijdens mijn werk als arts aan de slag.”

En nu dan?

“Nu ik erbij zit, geeft dat een enorme rush. Ik ben echt trots op mezelf. Ik ben met open armen ontvangen en door het intensieve voortraject ken ik al veel mensen. Zo had ik laatst een spannende pitch voor een nieuwe opdracht en vroegen die dag wel 5 #collega’s hoe het gegaan was."

Nog een gouden tip?

“Ja luister KoffieCo de Podcast over het werken als arts zonder witte jas. Het heeft mij echt geholpen mijn blik te verbreden.”

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer