Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

Klussen op kantoor? Ja, je ziet het goed! Net als velen hebben we ons afgelopen jaar weleens afgevraagd of we nog wel een kantoor nodig hadden.

19 maart 2021

Onze conclusie: zeker wel!

Het werken op afstand past goed bij ons. Dat deden we voor een groot gedeelte al, ook voor de pandemie. Met consultants en opdrachtgevers door het hele land, waren we ons bewust van het beperken van onze reisbewegingen. Voor het klimaat en voor onze efficiëntie.

Toch is het hebben van een clubhuis, een thuishonk, een uitvalsbasis, essentieel. Zodra het weer kan willen we dus weer momenten kiezen waarop we elkaar live zien. Vandaar dat we nu de boel opknappen (op een veilige anderhalve meter) en inrichten voor onze nieuwe manier van werken. Waarbij de tuin een opvallende rol krijgt bijvoorbeeld. 

We zijn benieuwd hoe andere bedrijven dat doen. Hebben jullie wel, of juist geen behoefte aan een vaste kantoorruimte? En hebben jullie al zaken aangepast op kantoor voor als we straks weer meer gebruik kunnen maken van de ruimte? En wanneer verwachten jullie eigenlijk dat de regels voor kantoorgebruik versoepeld worden?

PS Lekker bezig klussers!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Inspiratie voor de Jonge Gezanten

Je bent jong en je wil wat: problemen in de zorg oplossen!

Lees meer
Onderwijsweekend 2023

Niet alleen de Wipselberg stond in de steigers; ook wij hebben onze kennis en vaardigheden weer flink bijgespijkerd!

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer